Svogūnų džemas Svogūnų džemas? Taip. Be galo be krašto skanus, kaip garnyras, padažas, ta “uoga” (cinkelis) kuri padaro Konservuoti patiekalai Padažai Geg 25 6
Vištiena su Satay padažu Turiu tokį polinkį užsikabinti už kažkokios vienos virtuvės arba vieno šefo. Šiuo metu esu užsikabinusi už Karšti patiekalai Bal 17 6
Baklažano, mocarelos ir bazilikų salotos Labai tvarkingos, klasikinės Viduržemio jūros regiono vegetariškos salotos. Kvapnios, lengvos, bet labai sočios. Šioms salotoms šefas Salotos Bal 17 50
Kepta skumbrė su Panzanella salotomis Dar vienas skumbrės receptas. Skumbrė – fantastiška žuvis, o ją paruošti galima įvairiais būdais. Nors Lietuvoje Karšti patiekalai Salotos Sau 4 76
Kiaulienos kepsniai su slyvų padažu Šis kepsnys su slyvų padažu tapo vienu mėgstamiausiu, nes yra paprastai paruošiamas, bet sultingas ir gardus. Karšti patiekalai Sau 4 589
Žalių pomidorų ir obuolių čatnis Kurią čia dieną paskambinau draugei ir paprašiau paskinti jos anytos šiltnamyje žalių pomidorų kilogramą. Ji sutiko. Užkandžiai Spa 1 122