Aguonomis įdaryti virtiniai

Tinginiai irgi verda
Aguonomis įdaryti virtiniai
Aguonomis įdaryti virtiniai receptas

Virtinukai su aguonomis – patiekalas, kurį nesunkiai pasigaminsite pagal šį receptą.

INGREDIENTAI ĮDARUI:

  • 2 stiklinės aguonų;
  • 1/2 stiklinės cukraus;
  • 1-2 šaukštai medaus arba 3 šaukštai uogienės.

INGREDIENTAI TEŠLAI:

  • 2 stiklinės miltų;
  • stiklinės vandens;
  • 2-3 šaukštai aliejaus;
  • žiupsnelis druskos.

GAMINIMAS:

  1. Aguonas užpilkite karštu vandeniu ir mirkykite per naktį.
  2. Išmirkusias nusausinkite, sugrūskite, sumaišykite su medumi ir cukrumi iki vientisumo.
  3. Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą, iškočiokite lakštą ir supjaustykite jį kvadratais.
  4. Dėkite įdaro ir formuokite virtinius.
  5. Leiskite virtinius į verdantį vandenį ir virkite 5-6 minutes, tiekite su sirupu, sultimis arba kompotu.
Related Posts