Coloured Macarons Filled with White Chocolate Ganache
I’m super excited to share this particular post with everyone! Homemade macarons! We love macarons so much but then who…
Tamagotoji Udon (kiaušinio lašas Udon makaronų sriuba) – japonų gaminimas 101
Tamagotoji Udon yra udon makaronų sriuba, gaminama iš plaktų kiaušinių, įmaišytų į…
Vištienos Piccata receptas – japoniškas maisto gaminimas 101
Vištiena Piccata – tai patiekalas, ruošiamas pagardinant plonai susmulkintas vištienos kotletus, apibarsčius…
Ume Wakame Gohan – japonų kulinarija 101
Ume Wakame Gohan yra paprastas mišrus ryžių patiekalas, pagamintas iš Umeboshi marinuotų…
Sėkmės ir tradicijų simbolis
„Wishbone“. Svirtis yra priešais paukščio krūtinę, dažniausiai kalakutams ir vištoms. Šis mažas Y formos kaulas atneša sėkmę ir tradicijas ant…
Orkaitėje kepti buivolo sparnai
Šis įrašas yra šiek tiek liūdnas. Žinai, laimingai atsitiktinai. Neseniai klaidžiodamas internete internete aptikau šį garsiojo Kenji Lopezo iškeptą buivolo…
Mažai angliavandenių turintis Okonomiyaki receptas – japoniškas maisto gaminimas 101
Low-Carb Okonomiyaki – tai kūrybiškas tradicinių japoniškų kopūstų blynų posūkis, naudojant ryžių…
Temari sušių receptas – japoniškas maisto gaminimas 101
Temari sushi yra puikūs kąsnio dydžio sušiai, pasižymintys maža, apvalia forma ir spalvingais priedais. Šiuos tobulai suformuotus acto ryžių rutuliukus…
Jūsų pavasario Japonijoje vadovas (nuo kovo iki gegužės) – Umami įkandimai
Nuo kovo iki gegužės yra Japonijos pavasario sezonas. Pavasaris, žinomas dėl savo šviežių sezoninių maisto produktų, nuostabių vyšnių žiedų, ryškių…