Esu labai nekantri. Tą tai tikrai žinau. Man reikia čia ir tuoj pat. Jei neišeina iškart, tai ir išviso nereikia. Nuveikusi kokį ilgo krapštymosi reikalaujantį darbą visada savimi stebiuosi. Neatpažįstu. Todėl retai kepu tortus, duoną (vien raugo kieeeek laukti reikia…). Nemezgu, nesiuvinėju, vėžliukų neauginu. Lėktuvais skrendu be persėdimo, kad tik greičiau.

Todėl man tinka visi patobulinti ir pagreitinti receptai. Jau šituos agurkėlius, žinokit, dabar dažnai gaminsiu. Krimst!

INGREDIENTAI

  • 500 – 700 g trumpų agurkėlių
  • 2 šaukšteliai druskos
  • 3 skiltelės susmulkinto česnako
  • gera šluota šviežių krapų

GAMINIMAS

  1. Agurkėlius kruopščiai nuplauname, nupjaustome galiukus.
  2. Dedam į plastikinį maišelį, suberiam druską, česnakus ir susmulkintus krapus.
  3. Užrišam, pakratom. Dar pakratom. Galima valgyti po 5-10 minučių.

Bet kuri taisyklė turi savo išimtį.

Atspėkit kieno čia žiedai?

Bulvių žiedai

O gi mėlynosios bulvės. Bulvė, kurią parsivežiau sausio mėnesį iš Oslo, laikiau 4 mėnesius šaldytuve, po to daiginau porą savaičių. Pasodinau į didžiulį vazoną balkone ir dabar rudenį lauksiu derliaus. O tada atidėsiu tris bulves ir vėl lauksiu pavasario. Taip aš bandau ugdyti savo kantrybę.