Browsing Category
Karšti patiekalai
71 posts
Karštų patiekalų receptai
Pasta Pronto – Spagečiai su rūkyta lašiša ir krevetėmis
Įvertinimas: 10/10 Labai skanu, tvarkinga, – taip, kaip ir turi būti. Sudėtingumas: Labai paprasta. Šaltinis: Adaptuota iš Tesco…
Kepta lydeka su špinatais ir riešutais
Už lydeką norėčiau padėkoti Tomui. Lydeka iškepė labai skani ir sultinga. [vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”INGREDIENTAI” i_icon_fontawesome=”fas fa-utensils” i_color=”custom” i_background_style=”rounded” i_background_color=”custom”…
Kepta lašiša su sūriu ir šparaginėm pupelėm
Orkaitėje kepta lašiša su pelėsiniu sūriu ir virtomis šparaginėmis pupelėmis. [vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”INGREDIENTAI” i_icon_fontawesome=”fas fa-utensils” i_color=”custom” i_background_style=”rounded” i_background_color=”custom” title_align=”separator_align_left”…
Doverio plekšnė su kepta citrina
B. Piesarsko anglų lietuvių kalbų žodyne angliškas žodis sole verčiamas kaip jūrų liežuvis. Yra ir kita reikšmė…
Nohutlu pilav – turkiška ryžių ir avinžirnių košė
Tai turkiškas dalykas. Originaliame recepte parašyta, jog Turkijoje jį valgo kaip garnyrą prie ėrienos troškinio ”TIRIT”, užsikandant duona,…
Marinuotos keptos krevetės
Krevetės, marinuotos citrinos bei čili marinate, ir iškeptos ant griliaus. Patarimai: Krevetes galite kepti tiek ant grilinės keptuvės,…
Skardoje kepta vištiena
Tai greitai ir nesunkiai pagaminamas patiekalas, kuris šeštadienio vakarą pradžiugins šeimyną. Jis patiko visiems, kuriuos vaišinau, taip pat…
Troškinta kiauliena su datulėmis
Saldžios datulės puikiai dera prie kiaulienos, tačiau jei jų nemėgstate, galite datules pakeisti džiovintomis figomis ar džiovintomis slyvomis.…
Troškinta aviena su morkomis
Labai skani aviena, puikiai papildanti bet kokį garnyrą. Procesas yra gana paprastas, tačiau ėriena yra minkšta ir sultinga.…
Vištiena su laimu ir kalendra
Jeigu nemėgstate kalendros ar laimo, galite gaminti šį receptą naudodami klasikinę citrinos ir petražolių kombinaciją. Prie vištienos puikiai…
Antis su įdaru, obuoliais ir raudono vyno padažu
Retai kada kepu visą antį, nes mėgstu ją vidutiniškai iškeptą, t.y. kai mėsa būna rausvos spalvos. O kepant…