Labai skanus grietinėlės padažas, keptam upėtakiui pagardinti.
[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”INGREDIENTAI” i_icon_fontawesome=”fas fa-utensils” i_color=”custom” i_background_style=”rounded” i_background_color=”custom” title_align=”separator_align_left” color=”custom” style=”dotted” border_width=”3″ add_icon=”true” accent_color=”#2863ec” i_custom_color=”#ffffff” i_custom_background_color=”#2863ec”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]- Miltai: 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas: 100 gramų
- Grietinėlė: 1 stiklinė
- Krapai: pagal skonį
- Druska ir pipirai: pagal skonį
- Keptuvėje ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą.
- Po to, kai sviestas visiškai ištirps, kartkartėmis maišant, palaipsniui supilkite miltus. Įsitikinkite, kad nesusidaro gabalėliai.
- Tada plona srovele supilkite grietinėlę, toliau maišykite.
- Kai padažas sutirštės, nukelkite nuo ugnies ir suberkite smulkintus krapus.
- Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Padažas paruoštas!