Turinys:
Orkaitėje kepta lašiša su pelėsiniu sūriu ir virtomis šparaginėmis pupelėmis.
INGREDIENTAI
- 4 gabalėlių lašišos filė
- 100g pelėsinio sūrio
- pipirų
- aliejaus
- šviežių čiobrelių
- 200g šparaginių pupelių
- 1 a.š. sviesto
- druskos
GAMINIMAS
- Lašišos gabalėlius įpjaukite per vidurį išilgai. Įpjovimus prikimškite nedideliais gabalėliais supjaustytu sūriu.
- Patepkite lašišą aliejumi ir pabarstykite šviežiai maltais pipirais ir čiobreliais.
- Lašišą kepkite orkaitėje 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
- Kol lašiša kepa, paruoškite šparagines pupeles. Užvirkite puodą sūdyto vandens, sudėkite pupeles ir virkite maždaug 3-4 minutes.
- Išvirusias pupeles patepkite tirpintu sviestu ir pasūdykite.