Orkaitėje kepta lašiša su pelėsiniu sūriu ir virtomis šparaginėmis pupelėmis.
[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”INGREDIENTAI” i_icon_fontawesome=”fas fa-utensils” i_color=”custom” i_background_style=”rounded” i_background_color=”custom” title_align=”separator_align_left” color=”custom” style=”dotted” border_width=”3″ add_icon=”true” accent_color=”#2863ec” i_custom_color=”#ffffff” i_custom_background_color=”#2863ec”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]- 4 gabalėlių lašišos filė
- 100g pelėsinio sūrio
- pipirų
- aliejaus
- šviežių čiobrelių
- 200g šparaginių pupelių
- 1 a.š. sviesto
- druskos
- Lašišos gabalėlius įpjaukite per vidurį išilgai. Įpjovimus prikimškite nedideliais gabalėliais supjaustytu sūriu.
- Patepkite lašišą aliejumi ir pabarstykite šviežiai maltais pipirais ir čiobreliais.
- Lašišą kepkite orkaitėje 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
- Kol lašiša kepa, paruoškite šparagines pupeles. Užvirkite puodą sūdyto vandens, sudėkite pupeles ir virkite maždaug 3-4 minutes.
- Išvirusias pupeles patepkite tirpintu sviestu ir pasūdykite.