Linco pyragas

Karolina
Linco pyragas

* Austriška virtuvė

INGREDIENTAI

  • 150 g sviesto
  • 250 g miltų
  • 150 g cukraus pudros
  • 130 g maltų lazdyno riešutų
  • 1 kiaušinis
  • Prieskoniai: po 0,5 šaukštelio vanilės cukraus, cinamono, gvazdikėlių
  • Tarkuotos citrinos žievelės
  • 10 g kepimo miltelių
  • 300 g raudonųjų serbentų uogienės
  • Cukraus pudros papuošimui

GAMINIMAS

  1. Sviestą išplakti su cukraus pudra.
  2. Suberti miltus su sumaišytais kepimo milteliais. Įmušti kiaušinį, suberti prieskonius.
  3. Lazdyno riešutus pakepinti keptuvėje ir suberti į tešlą.
  4. Viską gerai išminkyti.
  5. Tris ketvirtadalius tešlos paimti ir ja iškloti kepimo formos dugną.
  6. Ant jos gražiai užtepti uogienę. Likusią tešlą sutarkuoti ant viršaus.
  7. Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 40-45 min.
  8. Pravėsusį pyragą pabartstyti cukraus pudra.

Skanaus!

Taip pat rekomenduojame:

Zacherio tortas

Total
0
Shares
Related Posts
Osetinų mėsos pyragas

Osetinų mėsos pyragas

Turinys: TEŠLAI:ĮDARUI:GAMINIMAS:Pasiruoškite faršą Juokinga ar visai ne juokinga būtų, bet atėjus žiemai noriu daugiau mėsos, sotesnio maisto. Paradoksalu,…
Odeta
Plačiau