* Austriška virtuvė
[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”INGREDIENTAI” i_icon_fontawesome=”fas fa-utensils” i_color=”custom” i_background_style=”rounded” i_background_color=”custom” title_align=”separator_align_left” color=”custom” style=”dotted” border_width=”3″ add_icon=”true” accent_color=”#2863ec” i_custom_color=”#ffffff” i_custom_background_color=”#2863ec”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]- 150 g sviesto
- 250 g miltų
- 150 g cukraus pudros
- 130 g maltų lazdyno riešutų
- 1 kiaušinis
- Prieskoniai: po 0,5 šaukštelio vanilės cukraus, cinamono, gvazdikėlių
- Tarkuotos citrinos žievelės
- 10 g kepimo miltelių
- 300 g raudonųjų serbentų uogienės
- Cukraus pudros papuošimui
- Sviestą išplakti su cukraus pudra.
- Suberti miltus su sumaišytais kepimo milteliais. Įmušti kiaušinį, suberti prieskonius.
- Lazdyno riešutus pakepinti keptuvėje ir suberti į tešlą.
- Viską gerai išminkyti.
- Tris ketvirtadalius tešlos paimti ir ja iškloti kepimo formos dugną.
- Ant jos gražiai užtepti uogienę. Likusią tešlą sutarkuoti ant viršaus.
- Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 40-45 min.
- Pravėsusį pyragą pabartstyti cukraus pudra.
Skanaus!
Taip pat rekomenduojame: