Aštrus, linksmas ir pilnas skonio
1. Cheddaras natūraliai ateina oranžinis Čedaras yra Natūraliai blyškus arba baltas. Ikoniška oranžinė spalva yra iš Annattonatūralus dažas iš Achioto…
Sriubos spagečių receptas – japonų virtuvė 101
Sriubos spagečiai sujungia makaronus, virtus tiesiai į pikantišką ir kreminę sriubą su grybais ir špinatais. Jame yra vienodos tiek makaronų,…
Palyginus dvi ikoniškiausias Tokijo prekybos gatves – „Umami“ įkandimai
Tokijas, miestas, kuriame senovės tradicijos egzistuoja kartu su pažangiausiomis tendencijomis, yra pilna paslėptų brangakmenių ir gyvybingų viešų erdvių. Tarp jų…
Waegu riebūs minkštos kramtomos karamelės
Tai pasaka apie specialią karamelę. Karamelės, kaip jūs turite žinoti, yra tie kreminiai, sviestiniai, kramtomi, ištirpti burnoje ir taip, taip…
10 geriausių būdų gaminti šoninę: nuo viryklės iki sous vide
Geriausi „Bacon“ gaminimo būdai: „Grill It“, „Fry It“, „Bake It Bacon“ yra vienas universaliausių ir mylimiausių virtuvės ingredientų, ir netrūksta…
Miso kepto menkės receptas – japonų virtuvė 101
Miso grotelių kepta menkė (鱈の味噌焼き) gaminama marinuojant menkės filė į miso pagrindu pagamintą padažą ir kepant juos keptuvėje. Fermentuota miso…
Ramen be sriuba?! Čia yra būtinas patiekalas, gaminantis bangas Shibuya-Umami įkandimai
Abura Soba (panašus į Vyras) yra tam tikro tipo sultingi ramen, išsivysčiusios iš tradicinės rameno kultūros. Sakoma, kad šeštajame dešimtmetyje…
Sausainių sviesto triufeliai | Kinijos receptai svetainėje thehongkongcookery.com
O, serendipito sėkmė viso to! Likusius slapukus, visus dalykus, kaip įkvėpimą. Tai, kas prasidėjo kaip „hummm“ … ką turėtume daryti…
Naminiai udono makaronai | Kinijos receptai svetainėje thehongkongcookery.com
Kiekvieną kartą, kai einame į biblioteką, aš visada galų gale su maisto knygų krūva, kad galėčiau pasiimti namo ir praryti.…
Akmens vaisiai
Akmeniniai vaisiai: Nelektyvi gamtos „Bounty“ akmens vaisių įvairovė yra vieni sultingiausių, kvapniausių metų vaisių, kurie sprogo saldumu ir užuomina į…