Įvertinimas: 10/10 Labai skanu, tvarkinga, – taip, kaip ir turi būti.
Sudėtingumas: Labai paprasta.
Šaltinis: Adaptuota iš Tesco magazine.
[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”INGREDIENTAI” i_icon_fontawesome=”fas fa-utensils” i_color=”custom” i_background_style=”rounded” i_background_color=”custom” title_align=”separator_align_left” color=”custom” style=”dotted” border_width=”3″ add_icon=”true” accent_color=”#2863ec” i_custom_color=”#ffffff” i_custom_background_color=”#2863ec”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]
2-3 porcijoms reikės:
- Lašelio extra virgin alyvuogių aliejaus
- 1 svogūno
- 1 česnako skiltelės
- 200 g išlukštentų krevečių (jei negaunate šviežių, tinka ir šaldytos)
- 150 g rūkytos lašišos, susmulkintos
- 400 g spaghetti makaronų
- 300 g grietinės arba grietinėlės
- Pluoštelio krapų
- Druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
- Supjaustykite smulkiai svogūną, česnako skiltelę, sukapokite krapus.
- Ikaitinkite keptuvę su lašeliu alyvuogių aliejaus ir pakepkite svogūnus su česnakais, kol suminkštės.
- Kol svogūnai kepa, prikaistuvyje užvirinkite pasūdytą vandenį ir išvirkite makaronus pagal instrukciją ant pakuotės.
- Kai svogūnai apkeps, supilkite į keptuvę grietinę, krapus, krevetes ir smulkintą lašišą. Viską kaitinkite iki tol, kol pradės kilti burbuliukai. Papipiruokite, įberkite druskos pagal skonį.
- Nupilkite nuo išvirusių makaronų vandenį ir sudėkite juos į keptuvę su padažu. Viską išmaišykite, ir tuojau pat patiekite pastą karštą.
Skanaus!