Labai skanūs pievagrybiai su česnakų ir čiobreliais. Greitai paruošiamas užkandis.

INGREDIENTAI

  • 400 g Pievagrybiai (balti)
  • 12 g Sviestas be laktozės
  • g Juodieji pipirai, malti
  • Druska
  • 2,70 g Prieskoniai, čili milteliai
  • g Malti džiūvėsėliai
  • g Prieskoniai, čiobreliai, džiovinti
  • 10 g Česnakai
  • g Alyvuogių aliejus
  • 12 g Citrinų sultys, šviežios
  • 11 g Spalvotas čederio sūris “Cheese World”

GAMINIMAS

  1. Pievagrybius nuvalykite, nuplaukite ir gerai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
  2. Sumaišykite ištirpintą sviestą su aliejumi, citrinų sultimis ir išspaustais česnakais, apšlakstykite pievagrybius ir gerai išmaišykite.
  3. Pabarstykite druska, pipirais, čili ir čiobreliais (pagal poreikį). Išmaišykite.
  4. Užbarstykite maltų džiūvėsių, tarkuoto sūrio (geriausia kietojo) ir išmaišykite.
  5. Suberkite ant kepimo popieriumi ištiesto kepimo indo.
  6. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.