Turinys:
Labai skanūs pievagrybiai su česnakų ir čiobreliais. Greitai paruošiamas užkandis.
INGREDIENTAI:
- 400 g Pievagrybiai (balti);
- 12 g Sviestas be laktozės;
- 3 g Juodieji pipirai, malti;
- Druska;
- 2,70 g Prieskoniai, čili milteliai;
- 7 g Malti džiūvėsėliai;
- 4 g Prieskoniai, čiobreliai, džiovinti;
- 10 g Česnakai;
- 5 g Alyvuogių aliejus;
- 12 g Citrinų sultys, šviežios;
- 11 g Spalvotas čederio sūris “Cheese World”.
GAMINIMAS:
- Pievagrybius nuvalykite, nuplaukite ir gerai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
- Sumaišykite ištirpintą sviestą su aliejumi, citrinų sultimis ir išspaustais česnakais, apšlakstykite pievagrybius ir gerai išmaišykite.
- Pabarstykite druska, pipirais, čili ir čiobreliais (pagal poreikį). Išmaišykite.
- Užbarstykite maltų džiūvėsių, tarkuoto sūrio (geriausia kietojo) ir išmaišykite.
- Suberkite ant kepimo popieriumi ištiesto kepimo indo.
- Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.