Čeburekai su mėsa

1 valanda 30 minučių

Sunkus

6 porcijos

Čeburekai su mėsa, puikus receptas.Pas mus rasite daugybę skanių ir lengvų patiekalų receptų. Receptai, patiekalai, kulinarija.

Čeburekai su mėsa, puikus receptas.Pas mus rasite daugybę skanių ir lengvų patiekalų receptų. Receptai, patiekalai, kulinarija.
www.sefovirtuve.lt

Atsiliepimų

Ingridientai

Koreguokite porcijas
Varškė 200 g
Miltai 200 g
Kiaušinis 1 vnt
Grietinė 1 šaukštas (-ai)
Soda 1 arb. šaukštelis (-iai)
Malta kiauliena 400 g
Svogūnas 1 vnt
Druska Pagal skonį
Malti pipirai Pagal skonį

Nurodymai

1.

Įdaro paruošimui: į dubenį su mėsa sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus, žiupsnelį druskos, pipirus. Paliekame stovėti, kol paruošime tešlą.

Pažymėti kaip atliktą
2.

Tešlos paruošimui: į dubenį su varške įmušame kiaušinį, įberiame žiupsnelį druskos, grietinėje nugesintos sodos. Miltus beriame minkydami tešlą, palaipsniui, tol, kol tešla nebelimpa prie rankų, tačiau vis dar yra mikšta.

Pažymėti kaip atliktą
3.

Paruoštą tešlą plonai kočiojame ant stalo ir formuojame čeburekus.

Pažymėti kaip atliktą
4.

Kepame įkaitintame aliejuje ant vidutinio stiprumo ugnies. Kadangi dėjome žalią mėsą, reikia kepti, kol įsitikinsime, kad mėsa tikrai iškepusi.

Pažymėti kaip atliktą
5.

Palaukiame, kol atvės ir galime ragauti.

Pažymėti kaip atliktą

Pastabos

* Kaip ir visuose receptuose, yra daugybė būdų, kuriuos galite atlikti. Jei manote, kad kai kurias instrukcijas galima patobulinti, arba turite gerą alternatyvų sprendimą, palikite komentarą.