Jautienos didkepsnys su česnakais ir rozmarinais

20

Lengvas

2 porcijos

Gardusis Jautienos didkepsnys su česnakais ir rozmarinais puikus patiekalas vakarienei.

Gardusis Jautienos didkepsnys su česnakais ir rozmarinais puikus patiekalas vakarienei.
www.sefovirtuve.lt

Atsiliepimų

Ingridientai

Koreguokite porcijas
Brandintas jautienos antrekoto kepsnys RIB EYE (be kaulo) 1 vnt.
Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
Česnakai 3 skiltelės
Rozmarinai 3 šakelės
Druska pagal skonį
Malti juodieji pipirai pagal skonį

Nurodymai

1.

Padėkite jautienos kepsnį ant gerai įkaitintos keptuvės ir kepkite bet kokiu jums žinomu būdu. Išimkite mėsą iš keptuvės ir leiskite pailsėti.

Pažymėti kaip atliktą
2.

Tuo tarpu į kitą keptuvę ant nedidelės ugnies įpilkite aliejų ir įdėkite česnakus bei rozmariną. Kai tik česnakai paruduos, perkelkite į keptuvę jautienos kepsnį ir pašildykite iš abiejų pusių, prispausdami mėsą prie keptuvės dugno.

Pažymėti kaip atliktą
3.

Pagardinkite jautienos didkepsnį druska ir pipirais iš abiejų pusių, padėkite į lėkštę. Užpilkite ant jo šiek tiek aliejaus ir papuoškite česnakais bei rozmarinais. Skanaus!

Pažymėti kaip atliktą

Pastabos

* Kaip ir visuose receptuose, yra daugybė būdų, kuriuos galite atlikti. Jei manote, kad kai kurias instrukcijas galima patobulinti, arba turite gerą alternatyvų sprendimą, palikite komentarą.