Jūros gėrybių pica

45

Vidutinis sunkumas

2 porcijos

Pasirenkame mėgstamiausią Jūros gėrybių pica ir mėgaujamės picos patiekalu namuose! Receptai su nuotraukomis.

Pasirenkame mėgstamiausią Jūros gėrybių pica ir mėgaujamės picos patiekalu namuose! Receptai su nuotraukomis.

Atsiliepimų

Ingridientai

Koreguokite porcijas
Jūros gėrybių rinkinys, 400 g
Česnakas, 1 skiltelė
Raudonasis svogūnas, 1 vnt.
Alyvuogių aliejus, 2 v. šaukštai
Petražolės, pagal skonį
Pomidorų padažas, 5 v. šaukštai
Druska, pagal skonį
Malti pipirai, pagal skonį

Nurodymai

1.

Įkaitiname keptuvę, pilame šlakelį aliejaus ir trumpai apkepame smulkintą raudonąjį svogūną (pakaks nedidelio). Dedame plonais griežinėliais pjaustytą česnako skiltelę, sudedame šaldytas jūros gėrybes (400 g), pagardiname druska ir pipirais bei patroškiname 5-8 min. Jeigu reikia, įpilame šlakelį vandens.

Pažymėti kaip atliktą
2.

Patraukiame troškintas jūros gėrybes nuo ugnies įmaišome smulkintų petražolės lapelių. Padedame atvėsti 10 min.

Pažymėti kaip atliktą
3.

Pasinaudojame picos pado receptu. Negausiai aptepame iškočiotą padą aliejumi, tuomet pomidorų padažu. Sudedame jūros gėrybes ir pašauname į iki 240 °C laipsnių įkaitintą orkaitę kepti apie 5 min.

Pažymėti kaip atliktą
4.

Galime pagardinti keletu šviežaus raudonėlio lapų (dėl aromato prieš sudedant švelniai patriname sausoje).

Pažymėti kaip atliktą

Pastabos

* Kaip ir visuose receptuose, yra daugybė būdų, kuriuos galite atlikti. Jei manote, kad kai kurias instrukcijas galima patobulinti, arba turite gerą alternatyvų sprendimą, palikite komentarą.