Picos padas su mielėmis

60 minučių

Vidutinis sunkumas

4 porcijos

Picos padas yra pagrindas, nuo kurio priklauso pusė patiekalo skonio.

Picos padas yra pagrindas, nuo kurio priklauso pusė patiekalo skonio.
www.sefovirtuve.lt

Atsiliepimų

Ingridientai

Koreguokite porcijas
Kvietiniai miltai 175 g
Druska pagal skonį
Alyvuogių aliejus 1 šaukštas
Sausos mielės 1 šaukštelis
Vanduo 125 ml

Nurodymai

1.

Miltus, druską ir mieles sumaišykite kartu. Atskirame puode sumaišyti aliejų ir vandenį, Tada sumaišyti viską kartu iki vientisos masės. Perkelkite tešla ant pamiltuoto paviršiaus ir paminkykite apie 2-3 min.

Pažymėti kaip atliktą
2.

Perkelkite tešlą į atskirą dubenį ir sutepkite išorę aliejumi. Uždenkite dubenėlį maistine plėvele ir 40 min. laikykite šiltai, kol tešla nepadvigubės 2 kartus.

Pažymėti kaip atliktą
3.

Tada vėl minkykite tešlą apie 1-2 min. Iškočiokite tešlą į 30 cm skersmens paplotėlius ir padėkite į formą ant iškloto kepimo popieriaus. Susukite tešlos kraštus (2 cm.), kad susidarytų pluta. O toliau pagal pageidavimą galite pasirinkti įdarą ir kepti picą įprastai. (Picą kepti iki 300 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 3 - 4 minutes)

Pažymėti kaip atliktą

Pastabos

* Kaip ir visuose receptuose, yra daugybė būdų, kuriuos galite atlikti. Jei manote, kad kai kurias instrukcijas galima patobulinti, arba turite gerą alternatyvų sprendimą, palikite komentarą.
Žymos