Purus biskvitinis obuolių pyragas

60 minučių

Vidutinis sunkumas

10 porcijų

Biskvitinis obuolių pyragas – pats paprasčiausias ir skaniausias biskvitinio pyrago receptas. Labai greitai paruošiamas – sodrus ir purus.

Biskvitinis obuolių pyragas – pats paprasčiausias ir skaniausias biskvitinio pyrago receptas. Labai greitai paruošiamas – sodrus ir purus.
www.sefovirtuve.lt

Atsiliepimų

Ingridientai

Koreguokite porcijas
Kiaušiniai 5 vnt
Obuoliai 3 vnt
Cukrus 200 g
Kvietiniai miltai 200 g
Cinamonas pagal skonį
Vanilinis cukrus pagal skonį
Sviestas 1 šaukštas

Nurodymai

1.

Obuolius nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis. Sudėkite juos į lėkštę ir pabarstykite cinamonu.

Pažymėti kaip atliktą
2.

Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių. Išplakite kiaušinių baltymus elektriniu plakikliu (dideliu greičiu). Palaipsniui pilkite cukrų, kol gausite vienalytę, tankią, sodrią masę.

Pažymėti kaip atliktą
3.

Nenustodami plakti, į baltymų masę įdėkite trynius ir vanilinio cukraus. Masė pagels ir bus dar tankesnės konsistencijos.

Pažymėti kaip atliktą
4.

Sumažinkite plakimo greitį ir pamažu pilkite miltus. Maišykite iki vientisos masės, pagal konsistenciją panašią į tirštą grietinę.

Pažymėti kaip atliktą
5.

Supilkite tešlą į gerai sviestu išteptą keptuvę. Kepimo forma turi būti užpildyta ne daugiau kaip 2/3 aukščio.

Pažymėti kaip atliktą
6.

Ant tešlos viršaus dėkite obuolių skilteles, kad jos neliestų formos šonų. Kepkite 180 ° C temperatūroje apie 35–40 minučių arba kol iškeps (tikrinkite įkišdami dantų krapštuką). Pyragą atvėsinkite formoje ir perkelkite į lėkštę. Biskvitinis obuolių pyragas paruoštas. Skanaus!

Pažymėti kaip atliktą

Pastabos

* Kaip ir visuose receptuose, yra daugybė būdų, kuriuos galite atlikti. Jei manote, kad kai kurias instrukcijas galima patobulinti, arba turite gerą alternatyvų sprendimą, palikite komentarą.