Traškūs vištienos kepsneliai
Traškūs vištienos kepsneliai arba vištienos grynuoliai yra gabaliukai, apkepti dideliame kiekyje aliejaus. Gaminant patiekalą pagal šį receptą „Chicken Nuggets“ įgaus skanią auksinę plutą su švelnia vištienos mėsa viduje.
Traškūs vištienos kepsneliai arba vištienos grynuoliai yra gabaliukai, apkepti dideliame kiekyje aliejaus. Gaminant patiekalą pagal šį receptą „Chicken Nuggets“ įgaus skanią auksinę plutą su švelnia vištienos mėsa viduje.
www.sefovirtuve.lt
Atsiliepimų
Ingridientai
Koreguokite porcijas
Kiaušiniai 2 vnt | |
Vištienos krūtinėlė 500 g | |
Kvietiniai miltai ½ puodelio | |
Druska pagal skonį | |
Malti juodieji pipirai pagal skonį | |
Augalinis aliejus ½ puodelio | |
Džiūvėsėliai ½ puodelio |
Nurodymai
1.
Vištienos krūtinėlę supjaustykite 3 cm griežinėliais. Pagardinkite druska ir pipirais.
Pažymėti kaip atliktą
2.
Įmuškite kiaušinius į dubenį ir išmaišykite iki vientisos masės.
Pažymėti kaip atliktą
3.
Vištienos kepsnelius apvoliokite miltuose.
Pažymėti kaip atliktą
4.
Pamirkykite kiekvieną gabalėlį kiaušinio masėje ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
Pažymėti kaip atliktą
5.
Gilioje keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų. Vištienos kepsnelius įdėkite į keptuvę. Aliejus turi pilnai apsemti vištienos gabaliukus.
Pažymėti kaip atliktą
6.
Apkepkite vištienos griežinėlius, iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Pažymėti kaip atliktą
7.
Sudėkite traškius vištienos kepsnelius ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų aliejų.
Pažymėti kaip atliktą
8.
Patiekite su pomidorų padažu (kečupu), ar bet kokiu kitu padažu.
Pažymėti kaip atliktą
Pastabos
* Kaip ir visuose receptuose, yra daugybė būdų, kuriuos galite atlikti. Jei manote, kad kai kurias instrukcijas galima patobulinti, arba turite gerą alternatyvų sprendimą, palikite komentarą.