Trinta žiedinių kopūstų sriuba su česnakais
Gardžioji Trinta žiedinių kopūstų sriuba su česnakais. Puikus patiekalas jūsų skranžiui po sunkios darbo dienos.
Gardžioji Trinta žiedinių kopūstų sriuba su česnakais. Puikus patiekalas jūsų skranžiui po sunkios darbo dienos.
www.sefovirtuve.lt
Atsiliepimų
Ingridientai
Koreguokite porcijas
Alyvuogių aliejus 2 valg. š. | |
Česnakai 3 skiltelės | |
Žiediniai kopūstai 1 vnt. | |
Vištienos sultinys 1 l | |
Čiobreliai 1 valg. š. | |
Druska pagal skonį | |
Malti juodieji pipirai pagal skonį |
Nurodymai
1.
Įpilkite į didelį puodą alyvuogių aliejų ir ant vidutinės ugnies pakepinkite česnaką. Procesas turi užtrukti 2-3 minutes, kol česnakas taps auksinis. Išimkite jį iš puodo ir atidėkite.
Pažymėti kaip atliktą
2.
Į tą patį puodą sudėkite žiedinius kopūstus, atskirtus į žiedynais, įpilkite vištienos sultinį, sudėkite čiobrelius, druską ir pipirus. Troškinkite sriubą, kol žiediniai kopūstai taps minkšti (15-20 minučių).
Pažymėti kaip atliktą
3.
Sriubą iš puodo perpilkite į trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Prieš nešant prie stalo, papuoškite česnaku ir paskaninkite alyvuogių aliejumi.
Pažymėti kaip atliktą
Pastabos
* Kaip ir visuose receptuose, yra daugybė būdų, kuriuos galite atlikti. Jei manote, kad kai kurias instrukcijas galima patobulinti, arba turite gerą alternatyvų sprendimą, palikite komentarą.