Trinta žiedinių kopūstų sriuba su česnakais

30

Lengvas

4 porcijos

Gardžioji Trinta žiedinių kopūstų sriuba su česnakais. Puikus patiekalas jūsų skranžiui po sunkios darbo dienos.

Gardžioji Trinta žiedinių kopūstų sriuba su česnakais. Puikus patiekalas jūsų skranžiui po sunkios darbo dienos.
www.sefovirtuve.lt

Atsiliepimų

Ingridientai

Koreguokite porcijas
Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
Česnakai 3 skiltelės
Žiediniai kopūstai 1 vnt.
Vištienos sultinys 1 l
Čiobreliai 1 valg. š.
Druska pagal skonį
Malti juodieji pipirai pagal skonį

Nurodymai

1.

Įpilkite į didelį puodą alyvuogių aliejų ir ant vidutinės ugnies pakepinkite česnaką. Procesas turi užtrukti 2-3 minutes, kol česnakas taps auksinis. Išimkite jį iš puodo ir atidėkite.

Pažymėti kaip atliktą
2.

Į tą patį puodą sudėkite žiedinius kopūstus, atskirtus į žiedynais, įpilkite vištienos sultinį, sudėkite čiobrelius, druską ir pipirus. Troškinkite sriubą, kol žiediniai kopūstai taps minkšti (15-20 minučių).

Pažymėti kaip atliktą
3.

Sriubą iš puodo perpilkite į trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Prieš nešant prie stalo, papuoškite česnaku ir paskaninkite alyvuogių aliejumi.

Pažymėti kaip atliktą

Pastabos

* Kaip ir visuose receptuose, yra daugybė būdų, kuriuos galite atlikti. Jei manote, kad kai kurias instrukcijas galima patobulinti, arba turite gerą alternatyvų sprendimą, palikite komentarą.