Vafliai su mėsos įdaru

45 minutės

Vidutinis sunkumas

4 porcijos

Vafliai su mėsos įdaru, puikus receptas.Pas mus rasite daugybę skanių ir lengvų patiekalų receptų. Receptai, patiekalai, kulinarija.

Vafliai su mėsos įdaru, puikus receptas.Pas mus rasite daugybę skanių ir lengvų patiekalų receptų. Receptai, patiekalai, kulinarija.
www.sefovirtuve.lt

Atsiliepimų

Ingridientai

Koreguokite porcijas
Vafliai 1 pakuotė (-ės)
Malta mėsa 400 g
Paprika malta 1 arb. šaukštelis (-iai)
Pipirų mišinys Pagal skonį
Druska Pagal skonį
Svogūnas 1 vnt
Kiaušinis 1 vnt
Miltai 100 g
Pienas 100 ml

Nurodymai

1.

MĖSOS ĮDARAS: smulkiai supjaustytą svogūną, druską ir prieskonius sudedame į maltą mėsą.

Pažymėti kaip atliktą
2.

TEŠLOS PARUOŠIMAS: į indą įmušame kiaušinį, supilame pieną, įberiame žiupsnelį druskos ir suberiame miltus. Tešla turėtų būti tirštoka.

Pažymėti kaip atliktą
3.

Ant vaflių lakštų tepame paruoštą mėsos įdarą ir ant viršaus dedame kitą vaflio lakštą. Jau perteptus lakštus supjautome lygiais, gražiais gabaliukais.

Pažymėti kaip atliktą
4.

Perpjautus gabaliukus merkiame į paruoštą tešlą ir kepame aliejuje.

Pažymėti kaip atliktą

Pastabos

* Kaip ir visuose receptuose, yra daugybė būdų, kuriuos galite atlikti. Jei manote, kad kai kurias instrukcijas galima patobulinti, arba turite gerą alternatyvų sprendimą, palikite komentarą.