Virtos krevetės su padažu iš spanguolių
Karštas užkandis per 15 minučių: virtos krevetės su padažu iš spanguolių, baziliko, pomidorų ir medaus. Lengvas, skanus ir daug baltymų savo sudėtyje turintis patiekalas.
Karštas užkandis per 15 minučių: virtos krevetės su padažu iš spanguolių, baziliko, pomidorų ir medaus. Lengvas, skanus ir daug baltymų savo sudėtyje turintis patiekalas.
www.sefovirtuve.lt
Atsiliepimų
Ingridientai
Koreguokite porcijas
Virtos krevetės 400 g | |
Spanguolės ¾ stiklinės | |
Bazilikai (lapai) ½ stiklinės | |
Pomidorų padažas ½ stiklinės | |
Medus 3 valg. š. |
Nurodymai
1.
Išvirkite krevetes.
Pažymėti kaip atliktą
2.
Paruoškite padažą: blenderyje sumaišykite spanguoles, bazilikus, pomidorų padažą ir medų iki vientisos masės.
Pažymėti kaip atliktą
3.
Krevetes patiekite ant didelės lėkštės su dubeniu padažo. Skanaus!
Pažymėti kaip atliktą
Pastabos
* Kaip ir visuose receptuose, yra daugybė būdų, kuriuos galite atlikti. Jei manote, kad kai kurias instrukcijas galima patobulinti, arba turite gerą alternatyvų sprendimą, palikite komentarą.