Riešutai

Sviestiniai sausainiai

Laaabai mielai atrodantys sausainiai. Ir skoniu nuostabūs. Iš esmės, tai nieko ypatingo, paprasti sviestiniai sausainiai, aptepti

Linco pyragas

* Austriška virtuvė Sviestą išplakti su cukraus pudra. Suberti miltus su sumaišytais kepimo milteliais. Įmušti kiaušinį,

Turkiškas tinginys

Šie mokslo metai mums ypatingi tuo, kad Emilė, mano dukra, pradėjo pirmąją klasę. Turkijoje pradedama eiti

Vintažinis braunis

Augdama eidavau su tėčiu į didelę armijos parduotuvę, vieno iš apsilankymų metu jie turėjo pilną šiukšliadėžę

Braunis su moliūgu

Braunis su moliūgu tapo mano nauju mėgstamiausiu skaniu desertu, kurį gaminu savo draugams ir šeimai. Sodrus

Vaisinė duona

Į dubenį suberti miltus, cukrų, saulėgrąžas, linus. Viską permaišyti. Atskirame inde, vos šiltame vandenyje ištirpinti medų

Šokoladinis morkų keksas

Po to, kai nepavyko mano eksperimentas migdolinių baltyminių keksiukų tema, puoliau kepti šokoladinį morkų keksą. Keksas iškeliavo

Tortas – Ramunė

Širdis džiaugiasi, o pilvas auga…. Tortas knygoje vadinosi “Ramunė” dėl ramunės formos papuošimų, kurių aš nebespėjau

Velykų pynė

Toks vainikas puikiai pasitarnaus Velykiniams kiaušiniams sudėti 🙂 Mieles ištirpinti šiltame piene su šiek tiek cukraus.