Riešutai

Turkiškas tinginys

Šie mokslo metai mums ypatingi tuo, kad Emilė, mano dukra, pradėjo pirmąją klasę. Turkijoje pradedama eiti

Vintažinis braunis

Augdama eidavau su tėčiu į didelę armijos parduotuvę, vieno iš apsilankymų metu jie turėjo pilną šiukšliadėžę

Braunis su moliūgu

Braunis su moliūgu tapo mano nauju mėgstamiausiu skaniu desertu, kurį gaminu savo draugams ir šeimai. Sodrus

Vaisinė duona

Į dubenį suberti miltus, cukrų, saulėgrąžas, linus. Viską permaišyti. Atskirame inde, vos šiltame vandenyje ištirpinti medų

Šokoladinis morkų keksas

Po to, kai nepavyko mano eksperimentas migdolinių baltyminių keksiukų tema, puoliau kepti šokoladinį morkų keksą. Keksas iškeliavo

Karališkas varškės pyragas

Tooobulas… !!!!!!!!! Nėra ką daug rašyti, reikia bent kartą paragauti… Puode ištirpiname šokoladą su sviestu (margarinu).

Tortas – Ramunė

Širdis džiaugiasi, o pilvas auga…. Tortas knygoje vadinosi “Ramunė” dėl ramunės formos papuošimų, kurių aš nebespėjau

Velykų pynė

Toks vainikas puikiai pasitarnaus Velykiniams kiaušiniams sudėti 🙂 Mieles ištirpinti šiltame piene su šiek tiek cukraus.

Panforte di Siena pyragas

Šis Kalėdinio pyrago receptas, tikriausiai seniausias Italijoje, minimas jau nuo 1205 metų. Kilęs iš Sienos, Toskanos