Labai paprasta, bet nepaprastai skanu. Iš vakaro viską pasiruoši, o kitą dieną pjauni plonomis riekutėmis ir dedi ant juodos duonos apteptos sviestu…

2-4 porcijos

INGREDIENTAI

  • 1 skumbrė
  • 1 v.š. kalendros grūdelių
  • 2 skiltelės česnako
  • 2 v.š. alyvuogių aliejaus
  • Druska

GAMINIMAS

  1. Skumbrę išdarinėkite.
  2. Žuvis odą palikite nenuluptą.
  3. Česnaką smulkiai sukapokite. Apiberkite žuvį smulkintais česnakais, kalendros grūdeliais ir druska.
  4. Palaistykite aliejumi.
  5. Žuvies puses suglauskite.
  6. Sūdykite per naktį, karts nuo karto apverčiant puses.

Skanaus!

Taip pat rekomenduojame:
Skumbrė su daržovėmis