Ką piligrimai valgė padėkos dieną, o mes ne
Ką piligrimai valgė per pirmąją padėkos dieną Šiandien per Padėkos dieną dažnai pateikiami žinomi pagrindiniai produktai: kalakutiena, įdaras, spanguolių padažas…
Pasigaminkite savo japoniško Omurice maisto pavyzdį Maisto mėginių gaminimo kavinėje Asakusoje! – Umami įkando
„Maisto mėginių gaminimo kavinė“ Asakusoje yra tikrai privaloma aplankyti Tokiją. Laukia ypatinga patirtis, kai galėsite ne tik pasigaminti savo maisto…
Stebėtina Padėkos dienos mėgstamiausių patiekalų istorija
Padėkos tradicijos: kai pirmą kartą pasirodė mėgstamiausi Amerikos patiekalai Šiandien Padėkos dieną siūlomi klasikiniai patiekalai, tokie kaip kalakutiena, įdaras, bulvių…
Skirtumai tarp laukinių kalakutų ir ūkyje auginamų kalakutų
Laukinė Turkija Kuo skiriasi laukiniai kalakutai ir ūkyje auginami kalakutai skoniu ir tekstūra Laukiniai ir ūkiuose auginami kalakutai skiriasi keliomis…
Du geriausi klasikiniai žirnių receptai Padėkos dienai
Geriausi kreminių žirnių su perliniais svogūnais ir žirnių su morkomis receptai Žirniai yra mėgstamiausi Padėkos dienos. Jie suteikia patiekalui spalvos,…
Atraskite turtingą danų Kalėdų vakarienės tradiciją
Ką danai valgo per Kalėdas? Daniškos Kūčių vakarienės yra turtingas tradicijų, šilumos ir sočių skonių derinys. Nors mano mama buvo…
Oro gruzdintuvės vištienos sparneliai su furikake receptu – japoniškas maisto gaminimas 101
Kepti vištienos sparneliai yra ikoninis japonų virtuvės patiekalas, ypač kaip minią džiuginantis užkandis. Tačiau sveikatos požiūriu tradicinis troškinimas nėra pats…
Sūris Monjayaki Asakusoje! Rokumonsen yra japoniškas grilis, kurį būtina išbandyti – Umami kąsneliai
Kalbant apie virtuvę, kuria galima mėgautis kartu su ekskursijomis Tokijo Asakusa kaimynystėje, monjayaki (keptuvėje keptas tešlos patiekalas) – būtina paragauti.…
Tokijo „DisneySea“ Kalėdų ekstravagancija: Kalėdų Senelis, Mikis, Minė ir tobulos akimirkos!
2024 m. lapkričio 15 d. Tokijo „DisneySea“, esantis Urayasu mieste, Čibos prefektūroje, pradėjo savo kasmetinį labai lauktą Kalėdų renginį. Lapkričio…
Satsumaimo Gohan (japoniški saldžiųjų bulvių ryžiai) – japonų kulinarija 101
„Satumaimo Gohan“ arba japoniški saldžiųjų bulvių ryžiai yra populiarus ryžių patiekalas, kurį…