Tortas Velykinis kiaušinis

Valgome
Tortas Velykinis kiaušinis
[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”INGREDIENTAI” i_icon_fontawesome=”fas fa-utensils” i_color=”custom” i_background_style=”rounded” i_background_color=”custom” title_align=”separator_align_left” color=”custom” style=”dotted” border_width=”3″ add_icon=”true” accent_color=”#2863ec” i_custom_color=”#ffffff” i_custom_background_color=”#2863ec”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]
  • šokoladinis biskvitas (iš 3 kiaušinių, plonas)
  • 400 g. grietinės (30-40% rieb.)
  • 200 g. grietinėlės (35% rieb.)
  • 1/2 citrinos sulčių
  • 100 g. cukraus miltelių
  • 50 g. vanilės cukraus
  • 1,5 v.š. želatinos
  • apelsinų skonio esencija
  • apelsinų skonio želė
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”GAMINIMAS” i_icon_fontawesome=”fas fa-utensil-spoon” i_color=”white” i_background_style=”rounded” i_background_color=”custom” title_align=”separator_align_left” color=”custom” style=”dotted” border_width=”3″ add_icon=”true” i_custom_background_color=”#2863ec” accent_color=”#2863ec”][/vc_column][/vc_row]
  1. Iškepti ploną šokoladinį biskvitą iš 3 kiaušinių. Leisti atvėsti. Išpjauti biskvitą pagal apvalios formos indą;
  2. Gilų, apvalios formos indą iškloti maistine plėvele;
  3. Želatiną išbrinkinti vandenyje, pakaitinti ir leisti šiek tiek atvėsti;
  4. Išplakti grietinę su cukraus milteliais, vanilės cukrumi, citrinos sultimis ir apelsinų skonio esencija;
  5. Atskirai išplakti grietinėlę. Perdėti ją į grietinės plakinį ir išmaišyti. Įmaišyti želatiną;
  6. Likusį biskvitą pjaustyti juostelėmis ir pasirinktame inde ant jo sienelių formuoti papuošimus;
  7. Sudėti kremą taip, kad jis padengtu visus biskvitinius papuošimus. Centre palikti vietos želė. Indą pastatyti į šaldytuvą;
  8. Paruošti apelsinų skonio želė. Leisti atvėsti. Atsargiai supilti želė į suformuotą daubą kreme. Laikyti šaldytuve kol šiek tiek sustings;
  9. Ant viršaus uždėti paruoštą biskvitą. Laikyti šaldytuve iki patiekimo;
  10. Perdėti tortą į lėkštę tiesiog apverčiant jį.
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Related Posts