- 150 g kvietinių miltų
- 125 g maskarponės sūrio
- 2 kiaušiniai
- 75 g minkšto sviesto
- 50 g cukraus
- 3 šaukštai pieno
- 1 šaukštelis kepimo miltelių
- 1 šaukštelis vanilinio cukraus
- 1 žiūpsnelis druskos
- 150 g kvietinių miltų
- 125 g minkšto sviesto
- 100 g cukraus
- 2 šaukšteliai vanilinio cukraus
- 1 žiūpsnelis druskos
3 vidutinio dydžio obuoliai
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]- Iš pradžių pasiruošiame padą. Maskarponės sūrį, kiaušinius, cukrų gerai išplakame su mikseriu.
- Supilame pieną, sviestą, miltus, išmaišytus su kepimo milteliais, vanilinį cukrų, druską, gerai išplakame. Masė turi būti minkšta, elastinga.
- Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi. Sukrečiame tešlą ir gražiai paskirstome po dugną. Kepimui naudoju 28 cm skersmens formą.
- Obuolius supjaustome mažais gabalėliais ir sudedame ant pyrago pado.
- Sviestą (turi būti kambario temperatūros), cukrų, vanilinį cukrų, druską kelias minutes plakame aukščiausiu greičiu.
- Suberiame miltus ir dar paplakame. Tada išeina labai smulkūs trupinukai, kuriais užberiame obuolius.
- Pyragą kepame įkaitintoje 180 C laipsnių orkaitėje 35-40 minučių.
Taip pat rekomenduojame: