Recepto kategorija: Užkandžiai

Bet kurio žmogaus mityba turėtų būti skani, sveika, bet ne to paties tipo. Ją paįvairinti padeda užkandžiai – ypatinga maisto kategorija, kuri laikoma savotišku pagrindinių patiekalų pradininku.

Jų pagrindinė užduotis – „sužadinti“ apetitą, todėl užkandžiai nėra per daug valgomi, jie patiekiami mažomis porcijomis, kad užtektų jėgų pirmajam ir antrajam patiekalui, taip pat gėrimams ir desertui. Dažniausiai tai yra šalti užkandžiai, suktinukai, marinuotos daržovės, marinuoti grybai, ikrai ar raudonos žuvies sumuštiniai, įdaryti kiaušiniai.

Sumuštiniai Užtepėlės

Sūdyta skumbrė

Labai paprasta, bet nepaprastai skanu. Iš vakaro viską pasiruoši, o kitą dieną pjauni plonomis riekutėmis ir

Įdarytos tortilijos

Visame pasaulyje labai populiaru tapo įvairiais priedais įdaryti tortilijas ir valgyti jas pirštais. Labai gerai būtų