Pievagrybiai su česnaku ir čiobreliais
Labai skanūs pievagrybiai su česnakų ir čiobreliais. Greitai paruošiamas užkandis. INGREDIENTAI: 400 g Pievagrybiai (balti); 12 g Sviestas be laktozės; 3 g Juodieji pipirai,…
Bet kurio žmogaus mityba turėtų būti skani, sveika, bet ne to paties tipo. Ją paįvairinti padeda užkandžiai – ypatinga maisto kategorija, kuri laikoma savotišku pagrindinių patiekalų pradininku.
Jų pagrindinė užduotis – „sužadinti“ apetitą, todėl užkandžiai nėra per daug valgomi, jie patiekiami mažomis porcijomis, kad užtektų jėgų pirmajam ir antrajam patiekalui, taip pat gėrimams ir desertui. Dažniausiai tai yra šalti užkandžiai, suktinukai, marinuotos daržovės, marinuoti grybai, ikrai ar raudonos žuvies sumuštiniai, įdaryti kiaušiniai.