Užtepėlė su lašiša ir krapais

Valgome
Užtepėlė su lašiša ir krapais
Užtepėlė su lašiša ir krapais receptas

Užkandžiai vakarais ypač praverčia, – mano užkandžių sąrašas po truputį ilgėja, ir jau spėjau atrasti naujus šio sezono mėgstamiausius. Vienas jų – ši užtepėlė su lašiša ir krapais.

INGREDIENTAI:

  • 150 g rūkytos lašišos;
  • 200 g kreminio varškės sūrio;
  • 1 valgomojo šaukšto grietinės;
  • Pusės citrinos išspaustų sulčių;
  • Kuokšto krapų;
  • Juodųjų maltų pipirų.

GAMINIMAS:

  1. Susmulkinkite lašišą ir krapus.
  2. Išspauskite citrinos sultis.
  3. Visus ingredientus išmaišykite, pagardinkite pipirais.

Užtepėlę galite tepti ant skrudintos baltos duonos, krekerių, prancūziško batono, ciabatta duonos, ar ko tik norite!