Per savaite gerybių priragauta visokių, visokiausių. Bet noriu papasakoti apie šiandien pirma kart gyvenime valgytus pačius pačiausius virtus kukurūzus. Vadinasi jie “Silver Queen”. Baltutėliai, kaip sniegas. Paruošti juos valgymui užtrunka tiek, kiek užvirti vandeni + 1.5 minutės.
[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”INGREDIENTAI” i_icon_fontawesome=”fas fa-utensils” i_color=”custom” i_background_style=”rounded” i_background_color=”custom” title_align=”separator_align_left” color=”custom” style=”dotted” border_width=”3″ add_icon=”true” accent_color=”#2863ec” i_custom_color=”#ffffff” i_custom_background_color=”#2863ec”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]- katilas vandens
- kukurūzų burbuolių
- sviesto
- druskos
- Vandenį užverdam. Nulupam apsaugini burbuolių sluoksnį. Sudedam į vandenį. Palaukiam 1.5 minutes, traukiam lauk. Jokiu būdu nedarykit taip, kaip aš kažkada. Tada viriau kukurūzus 1.5 valandos, nes vis buvo kieti ir kieti. Teko graužti kažkokius pajuodusius, kietus akmenis…
- Barstom truputuka druskos, patepam sviestu. Imam į rankas ir griaužiam. Na tokio skanumyno man senokai beteko valgyti…