Receptą buvau nusirašiusi iš „Darbštuolė. Kūčių ir Kalėdų vaišės″ žurnalo. Salotos labai skanios, patiks mėgstantiems pikantišką skonį.

INGREDIENTAI

  • 1 rūkyto vištos ketvirčio
  • 1 mango (aš pakeičiau konservuotais ananasų gabaliukais)
  • ketvirčio pekino kopūsto
  • nedidelio šviežio agurko
  • 100 g pelėsinio sūrio
  • kelių graikiškų riešutų
  • saujos vynuogių
  • 4 v. š. natūralaus jogurto
  • maltų juodųjų pipirų

GAMINIMAS

  1. Visus produktus supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Riešutus truputį pasmulkinkite.
  2. Kadangi aš mango neturėjau, tai jį pakeičiau konservuotais ananasų gabaliukais.
  3. Jogurtą paskaninau 2 v. š. konservuotų ananasų sultimis.
  4. Druskos nebėriau, nes jos užtenka nuo vištienos ir pelėsinio sūrio.

Pelėsinį sūrį naudoju Vilkyškių „Memel blue“ man jis pats skaniausias, bet jūs naudokite, kurį mėgstate.