Vištienos mišrainė su pelėsiniu sūriu

Tinginiai irgi verda
Vištienos mišrainė su pelėsiniu sūriu

Receptą buvau nusirašiusi iš „Darbštuolė. Kūčių ir Kalėdų vaišės″ žurnalo. Salotos labai skanios, patiks mėgstantiems pikantišką skonį.

INGREDIENTAI

  • 1 rūkyto vištos ketvirčio
  • 1 mango (aš pakeičiau konservuotais ananasų gabaliukais)
  • ketvirčio pekino kopūsto
  • nedidelio šviežio agurko
  • 100 g pelėsinio sūrio
  • kelių graikiškų riešutų
  • saujos vynuogių
  • 4 v. š. natūralaus jogurto
  • maltų juodųjų pipirų

GAMINIMAS

  1. Visus produktus supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Riešutus truputį pasmulkinkite.
  2. Kadangi aš mango neturėjau, tai jį pakeičiau konservuotais ananasų gabaliukais.
  3. Jogurtą paskaninau 2 v. š. konservuotų ananasų sultimis.
  4. Druskos nebėriau, nes jos užtenka nuo vištienos ir pelėsinio sūrio.

Pelėsinį sūrį naudoju Vilkyškių „Memel blue“ man jis pats skaniausias, bet jūs naudokite, kurį mėgstate.

Total
0
Shares
Related Posts