Vištienos mišrainė su pelėsiniu sūriu

Tinginiai irgi verda
Vištienos mišrainė su pelėsiniu sūriu
Vištienos mišrainė su pelėsiniu sūriu receptas

Receptą buvau nusirašiusi iš „Darbštuolė. Kūčių ir Kalėdų vaišės″ žurnalo. Salotos labai skanios, patiks mėgstantiems pikantišką skonį.

INGREDIENTAI:

  • 1 rūkyto vištos ketvirčio;
  • 1 mango (aš pakeičiau konservuotais ananasų gabaliukais);
  • ketvirčio pekino kopūsto;
  • nedidelio šviežio agurko;
  • 100 g pelėsinio sūrio;
  • kelių graikiškų riešutų;
  • saujos vynuogių;
  • 4 v. š. natūralaus jogurto;
  • maltų juodųjų pipirų.

GAMINIMAS:

  1. Visus produktus supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Riešutus truputį pasmulkinkite.
  2. Kadangi aš mango neturėjau, tai jį pakeičiau konservuotais ananasų gabaliukais.
  3. Jogurtą paskaninau 2 v. š. konservuotų ananasų sultimis.
  4. Druskos nebėriau, nes jos užtenka nuo vištienos ir pelėsinio sūrio.

Pelėsinį sūrį naudoju Vilkyškių „Memel blue“ man jis pats skaniausias, bet jūs naudokite, kurį mėgstate.

Related Posts
Raudonųjų kopūstų salotos

Raudonųjų kopūstų salotos

Aš tikrai turiu milijoną priežasčių mėgti salotas ir visai nebūdama liekna smilga iš Lietuvos vidurio, tiesiog man tai labai skanu. Kaip kita lietuvė Turkijoje kartą pasakė (gal tiksliau Facebooke parašė), kad nemoka jau valgyti be bliūdo salotų. Taip pat ir su manimi, nemoku jau kitaip, nes man labai skanu. Ar tai kepta mėsa. ar įdarytos daržovės ar paprastas troškinys, ar plovas, visada šalia darausi salotas.
Karolina
Plačiau