Receptą buvau nusirašiusi iš „Darbštuolė. Kūčių ir Kalėdų vaišės″ žurnalo. Salotos labai skanios, patiks mėgstantiems pikantišką skonį.
INGREDIENTAI:
- 1 rūkyto vištos ketvirčio;
- 1 mango (aš pakeičiau konservuotais ananasų gabaliukais);
- ketvirčio pekino kopūsto;
- nedidelio šviežio agurko;
- 100 g pelėsinio sūrio;
- kelių graikiškų riešutų;
- saujos vynuogių;
- 4 v. š. natūralaus jogurto;
- maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
- Visus produktus supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Riešutus truputį pasmulkinkite.
- Kadangi aš mango neturėjau, tai jį pakeičiau konservuotais ananasų gabaliukais.
- Jogurtą paskaninau 2 v. š. konservuotų ananasų sultimis.
- Druskos nebėriau, nes jos užtenka nuo vištienos ir pelėsinio sūrio.
Pelėsinį sūrį naudoju Vilkyškių „Memel blue“ man jis pats skaniausias, bet jūs naudokite, kurį mėgstate.