Svogūnų sriuba – prancūziška klasika Šį tiršta, beprotiškai soti ir aromatinga svogūnų sriuba – prancūziška klasika . Ir tikrai ne todėl, Sriubos Bal 25
Keptos kriaušės vyne su graikinių riešutų kremu Sena gera klasika, atkeliavusi net iš ankstyvųjų viduramžių, – kepta kriaušė. Receptas tiems, kam jau pabodo Desertai Bal 16
Orzotto su kiauliena ir špinatais Šiuo autentišku itališku receptu susižavėjau pažiūrėjusi per BBC iPlayer laidą Two Greedy Italians. Ten tokie du senukai Karšti patiekalai Bal 14
Skardoje kepta vištiena Tai greitai ir nesunkiai pagaminamas patiekalas, kuris šeštadienio vakarą pradžiugins šeimyną. Jis patiko visiems, kuriuos vaišinau, Karšti patiekalai Sau 4
Troškinta aviena su morkomis Labai skani aviena, puikiai papildanti bet kokį garnyrą. Procesas yra gana paprastas, tačiau ėriena yra minkšta Karšti patiekalai Troškiniai Gru 31