Sriubos Svogūnų sriuba – prancūziška klasika Šį tiršta, beprotiškai soti ir aromatinga svogūnų sriuba – prancūziška klasika . Ir tikrai ne todėl, kad ten,… Odeta2022/04/25
Desertai Keptos kriaušės vyne su graikinių riešutų kremu Sena gera klasika, atkeliavusi net iš ankstyvųjų viduramžių, – kepta kriaušė. Receptas tiems, kam jau pabodo pyragai (jeigu… Tinginiai irgi verda2022/04/16
Karšti patiekalai Orzotto su kiauliena ir špinatais Šiuo autentišku itališku receptu susižavėjau pažiūrėjusi per BBC iPlayer laidą Two Greedy Italians. Ten tokie du senukai šefai po… Tinginiai irgi verda2022/04/14
Karšti patiekalai Skardoje kepta vištiena Tai greitai ir nesunkiai pagaminamas patiekalas, kuris šeštadienio vakarą pradžiugins šeimyną. Jis patiko visiems, kuriuos vaišinau, taip pat… Tinginiai irgi verda2022/01/04
Karšti patiekalai Troškiniai Troškinta aviena su morkomis Labai skani aviena, puikiai papildanti bet kokį garnyrą. Procesas yra gana paprastas, tačiau ėriena yra minkšta ir sultinga.… Valgome2021/12/31