Šokoladas ir žemės riešutų sviestas visada yra sėkmingas derinys mano namuose. Šie žemės riešutų sviesto pyragaičiai yra puikus desertas, suderinantis šiuos du skonius. Galite naudoti savo mėgstamą žemės riešutų sviestą. Esu tikra, kad galite naudoti ir bet kokį kitą riešutų sviestą, pavyzdžiui, migdolų ar lazdyno riešutų.

DESERTUI

  • 2/3 puodelio ištirpinto kokosų aliejaus
  • 2 šaukštai lydyto sviesto
  • 1/3 puodelio plius 2 šaukštai kakavos miltelių
  • 1 1/2 stiklinės cukraus
  • 4 kiaušiniai
  • 1 1/2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 šaukštelis druskos
  • 1/3 puodelio žemės riešutų sviesto

GLAISTUI

  • 2 šaukštai minkšto sviesto
  • 58g suminkštinto kreminio sūrio
  • 3 šaukštai kakavos miltelių
  • 3 puodeliai cukraus pudros
  • 1/4 stiklinės pieno
  • 1/4 šaukštelio druskos
  • 1/2 šaukštelio vanilės

GAMINIMAS

Deserto paruošimas

  1. Dideliame dubenyje šakute sumaišykite ištirpintą kokosų aliejų ir kakavos miltelius.
  2. Įmaišykite ištirpintą sviestą ir cukrų.
  3. Įmaišykite kiaušinius.
  4. Įmaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską, kol viskas susimaišys.
  5. Supilkite į riebalais išteptą 20×20 arba 22×22 stiklinę formą. Kepti 180°C laipsnių temperatūroje 35 minutes.
  6. Kai tik ištrauksite deserto pagrindą iš orkaitės, 20-čiai sekundžių įdėkite žemės riešutų sviestą į mikrobangų krosnelę. Iškeptame deserto pagrinde, medinio šaukšto kotu atsargiai įdurkite kelias skylutes. Supilkite žemės riešutų sviestą ant pyragaičių, kol jie dar karšti.

Glaisto paruošimas

  1. Sumaišykite minkštą kreminį sūrį ir minkštą sviestą.
  2. Supilkite kakavos miltelius ir cukraus pudrą.
  3. Lėtai plakant supilkite pieną, druską ir vanilę. Plakite iki vientisos masės.
  4. Gauta masę supilkite ant deserto (pyragaičiai turi būti atvėsę iki kambario temperatūros).

Taip pat rekomenduojame išsikepti: Braunį su moliūgais