Skanių žuvies kotletų receptas. Kotletai gaunasi labai sultingi ir minkšti. Žuvies kotletai puikiai tinka su bulvėmis bei daržovėmis.
[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Kotletams reikės:” i_icon_fontawesome=”fas fa-utensils” i_color=”custom” i_background_style=”rounded” i_background_color=”custom” title_align=”separator_align_left” color=”custom” style=”dotted” border_width=”3″ add_icon=”true” accent_color=”#2863ec” i_custom_color=”#ffffff” i_custom_background_color=”#2863ec”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]- Apie 350-400 g šaldyto žuvies faršo (galima gaminti patiems, jei norite)
- 1 kiaušinis
- Žuvies prieskonių
- Pipirų
- Druskos
- Maltų džiūvėsių 2-3 šaukštai
- Česnako 2-3 skiltelės
- 1 nedidelis svogūnas
- 200 ml riebios grietinėlės
- Druskos
- Pipirų
- Kotletams skirtus visus produktus sumaišome, gerai išminkome.
- Formuojame drėgnomis rankomis kotletukus ir kepame įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus.
- Apkepus iš abiejų pusių, kotletukus išimame.
- Į keptuve dedame gabalėlį sviesto ir pakepiname susmulkintą česnaką ir svogūną.
- Apkepus daržovėms įpilame 200 ml riebios grietinėlės, padažą paskaniname druska ir pipirais.
- Padažiuką užviriname ir sudedame atgal kotletukus. Patroškiname viską keleta minučių.
- Skanu su bulvėmis bei daržovėmis.
Skanaus!