Vištienos parmezanas: keptos vištienos kotletės, keptos iki aukso tobulumo, viršuje su marinara padažu ir ištirpusi mocarela, tada kepta iki burbuliukų.

Vištienos „Piccata“: lengvai pabarstytos ir keptos kotletai, patiekiami į aštrų citrinos, sviesto ir kaparėlių padažą.

Vištienos marsala: pakepintos vištienos kotletai, suporuoti su turtingu „Marsala“ vyno padažu, grybais ir kartais grietinėle.

Milanese vištiena: keptos kepsninės, keptos iki traškios, patiekiamos su paprastomis arugula salotomis ir citrinų pleištais.

Vištienos šnitzelis: ploni puodeliai, padengti džiūvėsėliais ir kepti iki auksinės spalvos, dažnai patiekiamos su bulvėmis ar kreminiu krapo padažu.

Vištiena „Saltimbocca“: Kotletės, suvyniotos į prosciutto, viršuje su šviežiais šalavijais ir virtos sviestinio baltojo vyno padaže.

Vištiena katsu: japoniško stiliaus kepta vištiena, kepta kepta ir patiekiama su aštriu katsu padažu ir ryžiais.

Ant grotelių kepta vištiena paillard: supjaustytos plonos kotletės, greitai keptos ant grotelių ir užpilamos šviežiomis žolelių salotomis ar daržovėmis.

Įdaryti vištienos ritinėliai: kotletai, užpildyti sūriu, špinatais ar kitais ingredientais, suvyniotos ir keptos ar pakepintos.



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -