Kinijos sojos ir prieskonių troškinami žemės riešutai
Šį visiškai niūrų mažą riešutų užkandį įkvėpė užkandis, kuris trumpai pasirodė mūsų „Fav Sichuan“ restorano meniu. Manau, kad puikus virėjas…
Virtuvė,patiekalai,kokteiliai
Šį visiškai niūrų mažą riešutų užkandį įkvėpė užkandis, kuris trumpai pasirodė mūsų „Fav Sichuan“ restorano meniu. Manau, kad puikus virėjas…
„Paprika“ yra ne tik prieskonis – tai ryškus, dūminis ir šiek tiek saldus ingredientas, kuris paverčia patiekalus giliai raudona spalva…
Lašišos „Poke“ yra tradicinio Havajų patiekalo „Poke“ variantas. Šis patiekalas sujungia šviežią lašišą su kreminiu avokadu ir aromatiniais žaliaisiais svogūnais,…
Japan is home to approximately 90 zoos affiliated with the Japanese Association of Zoos and Aquariums. Among them, “Ueno Zoological…
Jis turi regioninių variantų Nors neapolietiškoje versijoje yra ančiuvių, kai kurie romėniški variantai juos palieka, remdamiesi tik alyvuogėmis ir kaparėliais,…
„Agedashi“ vištiena yra vištienos švelnūs gabalėliai, kurie yra lengvai kepami ir patiekiami švelniai skonio „Dashi“ sriuba. Tai yra „Agedashi Tofu“…
Cherry blossom season is one of Japan’s most anticipated and celebrated times of the year, bringing people together to admire…
Ei, hobitai ten, Doncha tiesiog meilė, meilė, meilės grybai? Tada tai yra patiekalas jums! Mėsiški grybai, marinuoti dėl aštraus mala…
Čia yra mėgstamiausias kinų tonikas, puikiai tinkantis raminantiems sausumui, užgesinti troškulius ir išstumti iš jūsų kūno drėgnumą. Cukranendrių imperatae vandens…
Sojos tuno-gegužės onigiri yra ryžių rutulys, pagamintas iš sojos skonio ryžių ir užpildytas konservuoto tuno ir majonezo mišiniu. Palyginus su…
Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -