Štai saldainis, kai tik „Valentino dienos“ metu! Neseniai mano maža mergaitė ir aš tiesiog mylime mus baltu šokoladu, kad vešlus kreminis skanumas yra tiesiog toks seksualus!

Taigi būtent tai paskatino mus gaminti šiek tiek baltojo šokolado triufelių. Rimtai, triufelius yra taip lengva padaryti ir taip super yumlicious. Lengva ir skanu, mano mėgstamiausias visų laikų maisto derinys! O kas galėtų būti geriau suporuotas su baltu šokoladu nei braškės, amirite?! Taigi štai, mūsų braškių dulkių baltojo šokolado triufelis yra visiškai kažkas įsimylėti!
Braškių dulkių baltojo šokolado triufelis, braškė, triufelis, receptas, baltasis šokoladas, šaldytos džiovintos vaisiai, užšaldyti džiovintos braškės, saldainiai

Pradėkite nuo baltojo šokolado. Mes tiesiog naudojome baltojo šokolado batonėlį, kurį gavome iš prekybos centro, tačiau kepimo parduotuvėje galite visiškai gauti geresnės kokybės šokoladą, tačiau tai jums kainuos daugiau. Svarbus dalykas yra gana gerai supjaustyti šokoladą. Jei paliksite didelius gabaliukus, šokoladas neištirps, kai sumaišys su karštu kremu (Žr. Kitas žingsnis).

Braškių dulkių baltojo šokolado triufelis, braškė, triufelis, receptas, baltasis šokoladas, šaldytos džiovintos vaisiai, užšaldyti džiovintos braškės, saldainiai

Trufelius yra labai lengva pagaminti. Pirmą kartą juos sukūriau, buvau šokiruotas. Kaip buvo įmanoma, kad nežinojau, kad šis skanumas buvo taip lengvai pasiekiamas!

Įkaitinkite kremą, kol tik virs. Supilkite pjaustytą šokoladą ir nuimkite nuo ugnies. Uždenkite ir leiskite sėdėti porą min. Tada išmaišykite, kol šokoladas ištirpsta.

Šiuo metu atėjo laikas pridėti gražų mėgstamo likerio lašą, kad dar labiau padidintumėte šokolado skonį. Aš panaudojau keletą oranžinių skonio didžiųjų marnier, tačiau nedvejodami pakeiskite savo mėgstamu likeriu. Oooo … Aš myliu mane vaisių alkoholio kvapą savo šokolade!
Braškių dulkių baltojo šokolado triufelis, braškė, triufelis, receptas, baltasis šokoladas, šaldytos džiovintos vaisiai, užšaldyti džiovintos braškės, saldainiai

Kitas žingsnis – energingai plakti šokolado kremo mišinį. Galite naudoti rankinį plakimą arba panardinimo trintuvą (kaip aukščiau esančioje nuotraukoje). Plakite iki storos, lygios ir blizgančios.

Leiskite mišiniui atvėsti. Atvėsę į kambario temperatūros vietą šaldytuve, kol bus pakankamai tvirta, kad susidarytų į rutulius.

Braškių dulkių baltojo šokolado triufelis, braškė, triufelis, receptas, baltasis šokoladas, šaldytos džiovintos vaisiai, užšaldyti džiovintos braškės, saldainiai

Kai pakankamai tvirtai suformuokite baltąjį šokoladą į rutulius. Šiuo metu mano šokoladas vis dar buvo šiek tiek minkštas, kaip matote nuotraukoje, todėl mano rutuliai išėjo šiek tiek Goopey. Jokių problemų tiesiog suformuokite juos geriausius, kuriuos galite, ir tada dar kartą atvėsinkite. O gal trumpam išbandykite šaldiklį. Norite, kad rutuliai būtų pakankamai sustiprėję, kad galėtumėte toliau juos susukti į tušingesnius rutulius.

Kol šokoladas stangrina, laikas paruošti pasakiškus braškių miltelius, su kuriais dulkėsime triufelius. Kaip gauname braškių miltelius? Šiais laikais pakankamai lengva, nes lengvai galima įsigyti džiovintų braškių!

Kai vaisiai užšaldomi, džiovinami jų skoniai ne tik laikosi, bet ir sustiprėja! Taigi visas Yummlicious Braškių aromatas ir skonis yra labai supakuoti į braškių miltelius, kuriuos sukuriate, kai pulsuojate užšaldytos džiovintos braškės rankiniu maišytuvu. Mes panaudosime gautus vešlius braškių miltelius, kad padengtume mūsų triufelius!

PSSSTTaip pat galite naudoti šiuos braškių miltelius, kad pagardintumėte įvairius kepinius ir įdarą.

Braškių dulkių baltojo šokolado triufelis, braškė, triufelis, receptas, baltasis šokoladas, šaldytos džiovintos vaisiai, užšaldyti džiovintos braškės, saldainiai

Dabar mažam šuoliui į ateitį: žvilgsnis į mūsų baigtą triufelį, kad galėtume pristatyti kitus veiksmus. Čia galite pamatyti kreminį baltojo šokolado triufelį, nuvalytą puošniai raudona aromatinių braškių miltelių danga. Taip pat atkreipkite dėmesį į slaptą braškių centrą, trapų braškių sprogimą kiekviename kąsnyje!

Braškių dulkių baltojo šokolado triufelis, braškė, triufelis, receptas, baltasis šokoladas, šaldytos džiovintos vaisiai, užšaldyti džiovintos braškės, saldainiai

Iš ko šie slapti centrai yra mūsų triufeliuose? Tas pats kaip milteliai, centrai yra gaminami iš užšaldytų džiovintų braškių! Atsargiai supjaustykite traškiai džiovintus vaisius į gabalus, kurie tilps į jūsų triufelius. Šaunus triukas, tiesa?

Braškių dulkių baltojo šokolado triufelis, braškė, triufelis, receptas, baltasis šokoladas, šaldytos džiovintos vaisiai, užšaldyti džiovintos braškės, saldainiai

Išneškite atšaldytus rutulius dabar ir prispauskite užšaldytą džiovintą braškių gabalą į kiekvieno vidurį. Tarp jūsų delnų išlyginkite rutulius.

Kartą žiedinis (atminkite, kad triufeliai gali būti nepatogūs ir vis dar gerai atrodyti) į braškių užpildytus rutulius įmeskite į braškių miltelius. Sumaišykite, kol triufelis visiškai nuvalys miltelius.

Braškių dulkių baltojo šokolado triufeliai yra „Finito“! Ir, berniuko berniukui, tai, ką maisto pora pagaminta danguje, kreminis baltasis šokoladas su saldžiomis ir šiek tiek rauginančiomis braškėmis! Sooo Nommy ir Yummy! Ir puikus malonumas! Laimingos Valentino dienos!

Braškių dulkių baltojo šokolado triufelis, braškė, triufelis, receptas, baltasis šokoladas, šaldytos džiovintos vaisiai, užšaldyti džiovintos braškės, saldainiai
Braškių dulkių baltojo šokolado triufelis

(sudaro 20 vienetų) Prep laikas: 15 minučių vėsos laikas: 2 val. Virėjas Laikas: 1 min

Ingredientai:

Nurodymai:

Paruoškite baltąjį šokoladą: Susmulkinkite šokoladą iki labai mažų gabalų. Šilumos grietinėlę mažame puode ant silpnos ugnies, kol kremas tiesiog verdys. Įpilkite viso šokolado. Nuimkite nuo ugnies ir uždenkite. Leiskite sėdėti 2 minutes. Maišykite, kol šokoladas ištirpsta. Stipriai plakite, kol šokolado kremo mišinys bus lygus ir blizgus.

Leiskite atvėsti iki kambario temperatūros. Uždenkite ir atšaldykite šaldytuve 2 valandas arba tol, kol mišinys bus pakankamai tvirtas, kad susidarytų į rutulius. Suformuoti į rutulius (Šiuo metu gali būti nepatogūs kamuoliai) ir padėkite ant dėklo. Uždenkite ir padėkite šaldytuve, kad dar šiek tiek atšaltų, ruošdami dangos ir triufelių centrus.

Paruoškite miltelių dangą: Rezervuokite tris braškes. Įdėkite visas kitas braškes į rankų maišytuvą ir pulverizuokite, kol susidarys milteliai.

Patarimas: Patikrindami braškes, po blauzdos nedelsdami neatidarykite maišytuvo. Palaukite maždaug minutę, kol milteliai nusisos nusisus per visą.

Paruoškite triufelių centrus: Aštriu peiliu, norėdami švelniai supjaustykite kiekvieną rezervuotą braškę į 8 dalis. Iššaldykite baltojo šokolado rutulius iš šaldytuvo ir įkiškite braškių gabalą į kiekvieno vidurį, tada pasukite tarp delnų į rutulio reformą.

Dulkes triufelius: Įdėkite kiekvieną užpildytą triufelį į braškių miltelius ir susukite, kol triufelis bus visiškai padengtas. Pakartokite visus triufelius, sudėkite kiekvieną gatavą triufelį į saldainių puodelį arba dar ant dėklo, šiek tiek atskirai vienas nuo kito.

Laikykite atšaldytą, kol bus paruoštas valgyti. Prieš valgydami leiskite į kambario temperatūrą. Mėgaukitės meile!

Saugojimas: Laikykite šaldytuve 2–3 savaites arba šaldiklyje iki 2 mėnesių.

Išprotūs šokoladai-tikimybė Honkongo kulinarijoje:

„Google“



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -