Laukiniai grybai yra skoninga gamtos paslaptis – žema, aromatinė ir supakuota su umami. Maitinimas jaučiasi kaip lobių medžioklė miške, o pritraukimas į virtuvę atrakina visiškai naują kulinarinio nuotykio pasaulį.
Nesvarbu, ar tai mėsingas chanterelių įkandimas, subtilus „Morels“ riešutas, ar drąsus „Porcini“ perforatorius, laukiniai grybai suteikia turtingumo patiekalams, kurių parduotuvėje pirktos mygtukai tiesiog negali sutapti.
Virimas su laukiniais grybais reiškia drąsius skonius ir kaimišką žavesį. Pakepinkite juos į sviestą, išmeskite į makaronus, sulankstykite į risottos arba sluoksniuokite ant skrebučio – kad ir koks metodas, jie pakeltų jūsų indą nuo įprasto iki nepamirštamo. Jie ne tik atneša skonį; Jie neša laukinę miškų, dirvožemio ir sezono esmę.
Tačiau šie grybai nėra tik skanūs – jie taip pat maistingi, dažnai apkrauti antioksidantais, vitaminais ir mineralais. Tiems, kurie nori apžiūrėti už prekybos centrų lentynų (arba miško paklotės), laukiniai grybai siūlo tiesioginį ryšį su gamtos sandėliuku.
Šiame įraše aš jums parodysiu, kodėl laukiniai grybai nusipelno pagrindinio vaidmens jūsų virtuvėje, kaip su jais saugiai elgtis, ir keletas burnoje tirpstančių būdų, kaip į jūsų kitą patiekalą įnešti gilų, miškingo skonio. Pasinerkime į gamtą.
Nuoroda į informacijos šaltinį