Roppongi – šurmuliuojantis Tokijo pramogų rajonas – žinomas ne tik dėl savo naktinio gyvenimo, bet ir dėl eklektiškų pietų. Nesvarbu, ar ieškote sotaus dubenėlio rameno, autentiškų japoniškų skanėstų ar saldaus skanėsto vakarui, Roppongi vėlyvos nakties įstaigos jums padės.
Čia pateikiamas geriausių vietų pavalgyti po 22 val. vadovas, suskirstytas pagal patirties tipą jūsų patogumui.
Fuki makaronų fabrikas Roppongi
„Fuuki Noodle Factory Roppongi“ siūlo kruopščiai pagamintą rameną, kuris pabrėžia daugiau nei 50 metų prekės ženklo makaronų gamybos patirtį. Jų firminiame patiekale „Tsukemen“ yra viso grūdo makaronai, patiekiami šviesiame bonito ir kombu sultinyje, kurių tekstūra yra tvirta ir lygi.
„Dogoshi žali makaronai iš Taiko ežero aliejaus“, – Tsukemen
Tiems, kurie trokšta nuoširdžiau, „Tsuminaki Jiro“ suteikia drąsių skonių su pritaikytais priedais, įskaitant česnaką ir kiaulienos nugaros riebalus. Tiršti, kramtomi makaronai puikiai dera prie sodraus, umami pripildyto sultinio, todėl tai labai sotus vėlyvo vakaro valgis.

„Nekaltasis Jiro“, Tsuminaki Jiro
Iki 6 val. veikianti „Fuuki Noodle Factory Roppongi“ puikiai tinka rameno dubeniui po linksmybių Roppongi mieste.
Valandos | 11:00-16:00 (paskutinis užsakymas 15:30), 18:00-6:00 (paskutinis užsakymas 5:30 val.) |
---|
ROPPONGI TSUNAGU
„ROPPONGI TSUNAGU“ pakelia rameną į gurmanišką patirtį su rafinuotomis jūros gėrybėmis ir vištienos sultiniais. „Vėžiagyviai ir jūros gėrybės ramen (dvigubas vėžiagyviai)“ yra išskirtinis patiekalas, kuriame yra šviežių moliuskų ir aukščiausios kokybės rudadumblių iš Hokaido, o sultinys yra lengvas, tačiau turtingas umami.

„Vėžiagyviai ir jūros gėrybės ramen (dvigubas vėžiagyvis)“
Kitas akcentas yra „Cheese tsukemen“, kuriame kreminiame padaže sujungiami keturi sūriai. Jo unikalus, sodrus skonis virsta į karbonarą panašų patiekalą sumaišius su kiaušinio trynio užpilu. Puikiai tinka tiems, kurie ieško kūrybiško rameno klasikos posūkio.

„Keturių rūšių sūriai sūdyti tsukemenai“, – sūrio tsukemenai
Daugumą naktų darbo laikas tęsiasi iki 5.30 val., o savaitgaliais – 8.00 val., todėl ROPPONGI TSUNAGU užtikrina, kad nepraleisite gurmaniško rameno net ir ankstyvomis valandomis.
Valandos | antradienis-ketvirtadienis. 11:30-15:00, 17:00-5:30 (paskutinis užsakymas 5:00 val.) penk-šeštadienis. 11:30-15:00, 17:00-8:00 (paskutinis užsakymas 7:30 val.) Saulė. 11:30-15:00, 17:00-2:30 (paskutinis užsakymas 2:00 val.) |
---|
Souryutougyokudo Roppongi
„Soryutougyokudo Roppongi“, žinomas dėl savo drąsių ir kvapnių tantanmenų, siūlo daugybę patiekalų, kuriuose derinamas riešutinis sezamo sodrumas ir Sičuano prieskoniai. „Black Sesame Tantanmen“ būtina išbandyti, jo kreminis sultinys su sezamo ir čili aliejumi subalansuoja saldų, pikantišką ir aštrų skonį.

„Juodojo sezamo tantanmenai“, juodojo sezamo tantanmenai
Sausesniam pasirinkimui „Tantanmen be sriubos su sodriu mėsos užpilu“ gausu pagardintos kiaulienos ir kramtomųjų makaronų. Kruopščiai išmaišykite patiekalą ir mėgaukitės puikiu sodrių priedų ir aštraus padažo balansu.

„Tantanmenas be sriubų su sočiu mėsos užpilu“
Ketvirtadieniais, penktadieniais ir šeštadieniais „Souryutougyokudo Roppongi“ dirba iki 4 val. ryto, todėl po vėlyvos nakties tai puiki vieta paragauti tantanmen makaronų.
Valandos | sekmadienis-trečiadienis. 11:30-22:30 Ketvirtadienis-Še. 11:30–4:00 (paskutinis užsakymas 3:30 val.) |
---|
Uohama Roppongi
„Uohama Roppongi“ yra jūros gėrybių prieglauda, siūlanti patiekalus, pagamintus iš šviežių ingredientų, gaunamų tiesiai iš Japonijos pakrančių. „Turtingas jūros ežių ramenas“ išsiskiria kreminiu jūros ežių sultiniu, suminkštintu pienu ir paryškintu Uohamos firminiu sojų padažo mišiniu.

„Turtingas jūros ežių ramenas“,
Kitas patiekalas yra „Hanton Rice“ – regioninis patiekalas iš Išikavos prefektūros, kuriame yra sviestinių kečupo skonio ryžių su keptomis krevetėmis, kardžuve ir kreminiu tartaro padažu. Tai nuostabus Japonijos regioninių skonių skonis Roppongi širdyje.

„Hantonas Ryžiai“, Hantonas Rice’as
Penktadieniais ir šeštadieniais iki 5 val. ryto veikiantis „Uohama Roppongi“ siūlo jūros gėrybių skanėstus tiems, kurie vėluoja.
Valandos | Pirmadienis 11:00-23:00 (paskutinis užsakymas: maistas 22:00, gėrimas 22:30) Antradienis 11:00-23:00 (paskutinis užsakymas 22:00) trečia., ketvirta. ir saulė. 11:00-23:00 (paskutinis užsakymas: maistas 22:00, gėrimas 23:00) penk., šeš. ir švenčių dienomis 11:00–5:00 (paskutinis užsakymas: maistas 4:00 val., gėrimas 5:00 val.) |
---|
Okinavos pietūs Ryūka Roppongi
„Okinawa Dining Ryūka Roppongi“ atneša Okinavos salos skonį į Tokijo naktinį gyvenimą. Jų „Sōki Soba“ su švelniais kiaulienos šonkauliukais lengvame bonito ir kiaulienos sultinyje būtina paragauti. Makaronai yra kramtomi, o sultinio gylis suteikia guodžiantį Okinavos tradicijų skonį.

„Sōki Soba“, Sōki Soba
Jei norite ką nors unikalaus, išbandykite „Ishiyaki Taco Rice“, kur karštame akmens dubenyje susitinka prieskoninė jautiena, lydytas sūris ir traškūs ryžiai. Šis skanus patiekalas yra kūrybiškas okinaviečių sielos maisto posūkis, puikiai derinamas su jų kokteiliu „Ryūjin“ awamori.

„Ishiyaki Taco ryžiai“,
Kasdien iki 4:00 veikiantis restoranas „Okinawa Dining Ryūka Roppongi“ naktinėms pelėdoms siūlo Okinavos virtuvės skonį.
Valandos | 18:00–4:00 (paskutinis užsakymas 3:00 val.) |
---|
YAKITORI MOE
„YAKITORI MOE“ yra pagrindinis Roppongi miestelis nuo 2002 m., siūlantis meistriškai ant grotelių keptus vištienos iešmelius. Vienas iš išskirtinių yra „Negima“, kuriame yra sultinga vištienos šlaunelė ir saldūs svogūnai. Ant žarijų kepamas traškus iešmo išorė ir minkšta mėsa sukuria puikų skonių balansą.

„Negima“, Negima
Kitas būtinas paragauti yra „Tsukune“, pagardintas vištienos kukulis, keptas ant grotelių su saldžiu ir pikantišku sojos padažu. Derinkite jį su kiaušinio trynio užpilu, kad pajustumėte sodresnį skonį ir pagyvintumėte šį klasikinį yakitori patiekalą.

„Tsukune“, Tsukune
Darbo dienomis iki 3.00 val. veikiantis YAKITORI MOE puikiai tinka vėlyvam yakitori potraukiui, o šeštadieniais iki 23.30 val. puikiai tinka pavalgyti po nakties mieste.
Valandos | P-Pn. 18:00–3:00 (paskutinis užsakymas 2:00 val.) Šešt. 18:00-23:30 (paskutinis užsakymas 22:30) |
---|
VISUOMENĖS ŠEŠETĖS
„THE PUBLIC SIX“ sujungia britų gastropubų kultūrą su japonų skoniais. „Ibaraki Bimeiton Pork Ginger Pork Chops“ yra išskirtinis, jame yra minkšta, lėtai virta traškia išorė kiauliena. Aštrus imbiero padažas sustiprina natūralų mėsos saldumą, todėl sukuriamas skanus ir sotus patiekalas.

„Ibaraki Bimeiton kiaulienos imbiero kiaulienos kotletai“,
Patogaus maisto mėgėjai privalo paragauti „Keptų makaronų ir sūrio“. Pagamintas iš raudonojo čederio, natūralaus sūrio ir Grana Padano, jis baigiamas orkaitėje, kad gautųsi puikiai pikantiška plutelė. Šis sotus patiekalas puikiai dera su jų craft alaus pasirinkimu.

„Kepti makaronai ir sūris“, kepti makaronai ir sūris
„Public Six“ dirba iki 3:00 ryto nuo sekmadienio iki ketvirtadienio, o savaitgaliais – iki 5:00 val. Svečiams, norintiems užkąsti po gėrimų.
Valandos | P-Kt. 17:00–3:00 (paskutinis užsakymas: maistas 2:00 val., gėrimai 2:30 val.) Penk. ir dienos prieš šventes 17:00-5:00 (paskutinis užsakymas: maistas 4:00 val., gėrimai 4:30 val.) Šešt. 11:00–5:00 (paskutinis užsakymas: maistas 4:00 val., gėrimai 4:30 val.) Saulė. ir švenčių dienomis 11:00–3:00 (paskutinis užsakymas: maistas 2:00 val., gėrimai 2:30 val.) |
---|
KAKIGORI CAFE&BAR Ledai
„KAKIGORI CAFE&BAR yelo“ iš naujo apibrėžia japonišką skustą ledą (mažas) su naujoviškais skoniais. „Tiramisu Kakigōri“ padengtas maskarponės ir kakavos milteliais, kad būtų sukurtas lengvas, bet malonus desertas, atspindintis klasikinio itališko skanėsto esmę.

„Tiramisu“, Tiramisu
Jei norite pasimėgauti, išbandykite „Rum Raisin Kakigōri“, kuriame yra rome mirkytų razinų ir kreminio pieno padažo. Vėlai atidarytas Yelo yra puiki vieta atsipalaiduoti po vakaro Roppongi mieste. Jis taip pat veikia kaip baras, kuriame yra geras alkoholinių gėrimų pasirinkimas.

„Rum Raisin“, „Rum Raisin“.
Vėlyvomis valandomis iki 2:00 val. darbo dienomis ir 5:00 val. savaitgaliais, KAKIGORI CAFE&BAR yelo siūlo puikias naktines kepures.
Valandos | sekmadienis-ketvirtadienis. 11:30-2:00 val penk-šeštadienis. 11:30-5:00 val |
---|
Vėlyvas Roppongi vakarienės scena turi kažką kiekvienam, nesvarbu, ar esate rameno entuziastas, japoniškos izakaya gerbėjas, ar tiesiog trokštate saldaus skanėsto. Suplanuokite savo kulinarinius nuotykius ir sužinokite, kodėl Roppongi yra geriausia naktinių pelėdų vieta Tokijuje.