Sojos tuno-gegužės onigiri yra ryžių rutulys, pagamintas iš sojos skonio ryžių ir užpildytas konservuoto tuno ir majonezo mišiniu. Palyginus su įprastu tuno-g-mayo onigiri, šios versijos ryžiai pasižymi druskingesniu skoniu. Lengvai saldūs ir pikantiški sojos skonio ryžiai gerai poros su aštriu tuno gegužės įdaro skoniu. Tai dar vienas populiarus onigiri tipas, parduodamas patogumų parduotuvėse ir „Onigiri“ parduotuvėse Japonijoje.

Kas aš tuna-mayo onigiri?

„Soy Tuna-Mayo Onigiri“ yra ryžių rutulys, pagamintas iš garuose su garuose, pagardintomis いました (Įvairus japonų padažas) ir suformuotas į trikampius ar paprastus apvalumus. Jis užpildytas konservuoto tuno ir japoniško majonezo mišiniu ir gali būti apvyniotas Nori (skrudintos jūros dumbliai), kad būtų papildoma tekstūra ir skonis.

Reguliarus tuno g-gegužės onigiri yra populiariausias onigiri tipas, parduodamas japonų patogumų parduotuvėse, o ryžiai tiesiog pagardinami druska. „Soy Tuna-Mayo Onigiri“ yra kvapnus originalo variantas, pasižymintis sodriu, marketingo paslaugos, pikantišku skoniu iš sojos padažo su saldumo užuomina. Dėl skanaus „Umami“ skonio jis tapo vis populiaresnis pasirinkimas, kaip ir klasikinė versija.

Sojų tuno-g-g-gegužės onigiri ingredientai, pakeitimai ir patarimai

  • Mentsuyu dažniausiai randamas japonų maisto prekių parduotuvėse ir dažnai naudojamas kaip panardinimo padažas tokiems makaronams kaip „Soba“ ir „Udon“, tačiau tai yra daug daugiau. Šis universalus prieskonių mišinys gali būti naudojamas maišant keptas daržoves, tekstų rašymas ir turinio kūrimas,  „Nimono“ (troškintus patiekalus), Smashijiru (skaidri sriuba) ir daugelį kitų patiekalų.
  • Parduotuvėje pirkta „Mentsuyu“ yra dviejų rūšių: tiesios ir koncentruotos. Tiesus tipas gali būti naudojamas toks, koks yra, skolų išieškojimas, o koncentruota versija turėtų būti praskiesta 2–3 dalimis. Jei receptui naudojate „Mentsuyu“ buteliuose, ieškokite koncentruoto tipo. Arba, jei jums labiau patinka naminiai, mūsų kolekcijoje yra lengvas Mentsuyu receptas.
  • Nėra laiko gaminti Mentsuyu? Jokių problemų! Tekstų rašymas ir turinio kūrimas. Tiesiog sumaišykite po 1 šaukštą kiekvieno sojos padažo, mirin ir sake, užvirkite trumpai, ir turėsite greitą „Mentsuyu“ pakaitalą.
  • Konservuotas tunas yra įvairių rūšių, tačiau bet koks tipas veiks. Tunų dribsniai yra nebrangūs ir pašalina poreikį maišyti su majonezu, palyginti su kietuoju tunu. Tuno mišinys gali atrodyti per minkštas onigiri užpildymui, tačiau jo sklandi ir kreminė tekstūra yra labai svarbi norint gauti ištirpdytą burną.
  • Japoniškas majonezas yra svarbus patiekalo ingredientas, tačiau jei jo neturite, tiesiog naudokite amerikietišką majonezą, pridėdami citrinos sulčių ir druskos.
  • Jei sunku suformuoti onigiri rankomis, naudokite plastikinę plėvelę, kad išvengtumėte ryžių, kad subyrėtų.

Ką tarnauti su sojos tunu-ghajo onigiri

Daugiau tokių receptų kaip tuno-mayo onigiri

Aš esu tunas gegužės onigiri

„Tuna-Mayo onigiri“ su sojos skonio ryžiais

  • Į dubenį sumaišykite tuną, majonezą ir porą žiupsnelių druskos. Sezono ryžiai su Mentsuyu.
  • Šlapios rankos vandeniu. Vienoje rankoje paimkite apie 3/4 puodelio ryžių, paspauskite ir suformuokite į apvalią formą. Padarykite šulinį ryžių rutulio viduryje ir sudėkite į tuno mišinį. Uždarykite šulinį 1/4 puodelio ryžių. Jei norite, pertvarkykite ir apvyniokite skrudintų jūros dumblių lapu. Pakartokite, kad padarytumėte dar tris onigiri.
Aš esu tunas gegužės onigiri