Ei, hobitai ten, Doncha tiesiog meilė, meilė, meilės grybai? Tada tai yra patiekalas jums! Mėsiški grybai, marinuoti dėl aštraus mala padažo, ir purslų tirpstančio Sičuano pipirų aliejaus, apibarstytų aromatiniais, ir tada atšaldytos iki tobulumo. Šios mala aštrios atšaldytos karaliaus austrių grybų salotos 麻辣涼拌杏鮑菇 yra labai lengva pagaminti ir be galo šmaikščiai ištikimybė!

Mūsų šeimoje mes mėgstame grybus, visokius grybus! Šios atšaldytos aštrios salotos gali būti gaminamos su bet kokio tipo grybais, tačiau mes nusprendėme naudoti grybą, kuriuo neseniai mėgavomės „Super Duper“. Šie karaliaus austrių grybai 杏鮑菇 yra didžiuliai grybai, kiekvienas rankos ilgio ilgis. Jie turi nuostabią mėsingą, kramtomą tekstūrą, kuri mirksi visu skoniu, kurį galite mesti. Omgoshas taip gerai!

„King Oyster“ grybų dydis gali pjaustyti į ilgas juosteles, kurios sukuria tobulą įkandimo dydžio gabalėlius salotoms arba maišyti FRYS. Prieš pjaustant, nepamirškite plauti grybų, nes tai padarys juos tikrai šlapias. Jei ant šikšnosparnių yra nešvarumų, tiesiog jį nuvalykite.

Grybai pirmiausia turi virti. Tiesiog įpilkite šiek tiek aliejaus į karštą woką, įmeskite į šikšnosparnius ir maišykite kepti ant stiprios ugnies.

Tai užtrunka vos trumpą keptuvę, kol grybai bus suvystyti ir minkšti. Iš virtų grybų taip pat bus šiek tiek išleistų sulčių.

Šio grybinio pasirodymo žvaigždė! Mes sumaišome virtą grybą su šiais dviem pagardais: mala aštrus padažas 麻辣醬 ir „Szechaun“ pipirų aliejus 花椒油 花椒油 ir leidžiame grybams sugerti visus skanumus.

Rinkoje yra daugybė mala aštrių padažų. Šis padažas paprastai gaminamas iš pasakiško aštraus ir tirpstančio Szechuan dygliuoto pelenų pipirų 花椒, čili, fermentuotos sojų pupelių pastos ir įvairių aromatinių medžiagų. Šiandien mes sumaišome jį į savo grybų salotas, bet taip pat galite sumaišyti šaukštą šio padažo į maištrų keptuvę ar dubenį makaronų … momentinis gėris!

Norėdami dar labiau pakelti mūsų salotų skonį, pridedame gryno szechuan dygliuoto pelenų pipirų aliejaus 花椒油. Mala padažas jau yra pagardintas dygliuotais pelenų pipirais, tačiau mes visiškai pridėsime daugiau! Kodėl? Nes šis aliejus yra toks nuostabus! Visos beprotiškos dygliuotų pelenų pipirų aromatų ir skonio, užfiksuoto šiame žvilgančiame auksiniame aliejuje. Mes visai neseniai sužinojome šį aliejų ir tai jau yra kuokštelinė mūsų kinų sandėliuke!

Į dubenį įpilkite virtų grybų, mala padažo ir Szechuano pipirų aliejaus ir išmeskite. Dabar grybai yra padengti visokiais mala-y gerumo rūšimis ir pradės visa tai mirkyti.

Laikas paruošti „galutinį prisilietimą“ aromatinę: švieži čili pipirai ir kalendra. Susmulkinkite, supjaustykite, supjaustykite ir paruoštą sumaišyti su grybais.

Aromatija prideda tik tobulą spalvų prisilietimą! Taip gražu! Visas jūsų grybų mišinys yra paruoštas atšaldyti šaldytuve. Šis poilsio laikas leidžia grybams tikrai įsigerti visų jūsų pridėtų skonių, taip pat atvėsinti mišinį iki tobulos salotų temperatūros.

Kai būsite pasiruošę patiekalui, tiesiog ištraukite „Mala“ aštrią atšaldytą karaliaus austrių grybų salotas 麻辣涼拌杏鮑菇 Iš šaldytuvo ir jūs visi esate pasirengę eiti. Du geriausi skoniai pasaulyje, žemiškasis grybų umamis, susiliejęs su pipiriniais, citrusiniais, aštriais ir numatomais Szechuan dygliuotų pelenų pipirų aromatika. Sunku jo nesugebėti, kol jis net nepasiekia stalo!

Mala aštri atšaldytos karaliaus austrių grybų salotos(2 porcijos) paruošimo laikas: 5 minutės Virėjas Laikas: 3 min. Veidos laikas: 1 valanda

Ingredientai:

  • 6 karaliaus austrių grybai
  • 2 šaukštai aliejaus
  • 1 čili pipirai
  • 1/2 puodelio susmulkintos kalendros
  • 2 šaukšteliai mala padažas
  • 1 šaukštelis szechuan pipirų aliejaus
Nurodymai:Jei nešvarūs, nuvalykite grybus. Suskirstykite išilgai iki 1/4 colio storio lazdelių. Supjaustykite čili pipirą iki apvalių. Nuplaukite, išdžiovinkite ir grubiai supjaustykite kalendrą.

Įkaitinkite ant vidutinės stiprios ugnies. Kai karšta įpilkite aliejaus, tada supjaustytus grybus. Naudokite mentelę, kad apverstumėte grybus, kol išlaisvinamos suvystytos ir grybų sultys, 2–3 min. Nuimkite nuo ugnies.

Į grybus įpilkite mala padažo ir Szechuano aliejaus ir išmeskite. Paragaukite ir sureguliuokite pagardą pagal savo pasirinkimą. Įpilkite pjaustytų paprikų pipirų ir kalendros ir išmeskite, kad tolygiai paskleistumėte per grybus.

Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą, kad atšaltų mažiausiai 1 valandą. Patiekite atšaldytą ir „Shroomy-Licious“. Mėgaukitės!

Grybų manija Honkongo kulinarijoje:

„Google“

Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -