Šį visiškai niūrų mažą riešutų užkandį įkvėpė užkandis, kuris trumpai pasirodė mūsų „Fav Sichuan“ restorano meniu. Manau, kad puikus virėjas mėgsta išbandyti įvairius dalykus, kurie yra puikūs, išskyrus atvejus, kai atrandate naują mėgstamą patiekalą, kad jis dingtų tik po mėnesio. 😩

Bet kaip net per tą trumpą laiką mes tapome apsėstas Su šiais žemės riešutais nusprendėme sukurti savo kinų sojos ir prieskonių troškintų žemės riešutų versiją 水煮五香花生. Lengva gaminti, bet, taip, žmogau, kad nom, nom on, šie paruošti minkšti ir pikantiški žemės riešutai yra mirkomi per skaniausią kinų prieskonių skonio sojos brause padažą. Nom, nom, iš tikrųjų …

Kinai, sojos troškinti, virti, troškinti žemės riešutai, virti žemės riešutai, receptas, troškinti, sojos virti, žemės riešutai

Gerai tada. Pirmoji verslo tvarka yra surasti sau neapdorotus žemės riešutus. Šių šuniukų nėra visur, atminkite, kad jums gali tekti šiek tiek ieškoti šaltinio. Labiausiai tikėtina vieta, kaip HK šlapios rinkos, panašiai kaip mūsų vietinė „HK“ ūkininko rinkos versija.

Jums gali kilti klausimas, kodėl mes gaisravome žemės riešutų su apvalkalais. Na, kaip mes juos turėjome restorane, ir paaiškėja, kad kai troškinti žemės riešutai patiekiami su apvalkalu, briaunų skystis ne tik mirkomas geidulingai į apvalkalą, bet ir šiek tiek jo yra įstrigęs kiekvieno apvalkalo viduje, tik reikiamas kiekis, kai jūs valgote „Yummy Soft“ žieveles. Buvo toks malonumas valgyti, kad prieš išspausdami juos, jis, …

Kinai, sojos troškinti, virti, troškinti žemės riešutai, virti žemės riešutai, receptas, troškinti, sojos virti, žemės riešutai

Žemės riešutai yra troškinti sojos padaže, cukraus ir tradiciniais kinų prieskoniais. Prieskoniai, kuriuos pasirinkome naudoti, yra pagal laikrodžio rodyklę nuo 12 val. (Džiovintas mandarino žievelės) ir saldymedžio-y žvaigždės anyžius 八角 viduryje. Vienas prieskonis, kurį pamiršau pridėti, yra liežuvio tirpstantys Sičuano pipirai 花椒, oopsie, bet taip, tai visiškai pridėtų galutinį skonio prisilietimą!

Ieškokite šių kinų prieskonių HK šlapiose rinkose. Pasitarkite su pardavėjais, parduodančiais džiovintų maisto prekių: Jie turėtų turėti daugybę skirtingų prieskonių. Kartais galite rasti pardavėją, parduodantį tik prieskonius, tokius šaunius! Šiuos prieskonius taip pat galite rasti Azijos maisto prekių rinkose. Arba galite spustelėti žemiau esančių receptų ingredientų nuorodas, kad rastumėte jas internete.

Atminkite, kad visada galite šiek tiek sumaišyti prieskonius pagal savo pasirinkimą, pridėdami ar atimdami, kaip norite, viskas gerai! Ir jei nenorite suapvalinti visus šiuos prieskonius, vietoj prieskonių galite susmulkinti 2 šaukštelius penkių prieskonių miltelių.

Kinai, sojos troškinti, virti, troškinti žemės riešutai, virti žemės riešutai, receptas, troškinti, sojos virti, žemės riešutai

Surinkę visus savo gražius prieskonius, padaryti šiuos sojos ir prieskonių troškintus žemės riešutus negalėjo būti lengviau. Į puodą įmeskite visus žemės riešutus, sojos padažą, prieskonius ir akmens cukrų ir leiskite jam visiems troškinti!

Kinai, sojos troškinti, virti, troškinti žemės riešutai, virti žemės riešutai, receptas, troškinti, sojos virti, žemės riešutai

Tai bus lėtas ir tikrai užvirtas. Įsitikinkite, kad jūsų riešutai yra padengti skysčiu, nes jie troškina. Virkite vidutine ugnimi pusantros valandos ir presto, jūsų skani sojos troškintos žemės riešutai yra paruošti užkandžiauti. Arba, jei norite tai išgalvotai, virkite dar porą valandų silpnoje ugnyje, kad iš tikrųjų sušvelnintumėte apvalkalus ir leistumėte skoniams super absorbuoti tiek į žemės riešutus, tiek į apvalkalus.

Nom, nom, visiškai svirdžiamas, užkandžiamas kinų sojos ir prieskonių troškinimas fueanutas! Mėgaukitės riešutumu!

Kinai, sojos troškinti, virti, troškinti žemės riešutai, virti žemės riešutai, receptas, troškinti, sojos virti, žemės riešutai

Kinijos sojos ir prieskonių troškinami žemės riešutai

Virtos penkių prieskonių žemės riešutai

(10 porcijų) paruošimo laikas: 2 min. Virėjas Laikas: 1 1/2 valandos

Ingredientai:

Nurodymai:

Padėkite žemės riešutus, sojos padažą, vandenį (Pakanka Norėdami uždengti riešutus coliu), žvaigždės anyžius, Sičuano pipirai, cinamono lazdelė, gvazdikėliai, chenpi, saldymedžio šaknis, kardamomos ir 2 akmens cukraus gabalėliai dideliame puode. Jei nenaudojate faktinių prieskonių, pridėkite 2 šaukštelius penkių prieskonių miltelių.

Įkaitinkite ant stiprios ugnies, kol verdama, tada pasukite į vidutinę silpną ugnį ir leiskite troškinti 1 1/2 valandą. Stebėkite vandens lygį ir įpilkite vandens, jei lygis viršija žemės riešutų lygį. Virimo skonio pabaigoje, jei reikia, puvimo skystį ir įpilkite akmens cukraus.

Jei norėtumėte kramtyti kriaukles ir turėti minkštesnių žemės riešutų, dar papildomai 1–2 valandas virkite žemės riešutus žemoje troškinyje.

Kai žemės riešutai virti jūsų norui, paragaukite prausiklio skysčio ir įpilkite virto vandens, kad prireikus praskiestumėte pagal skonį.

Prieš patiekdami leiskite žemės riešutams atvėsti iki kambario temperatūros, o po to atšaldykite šaldytuve. Jei nedelsdami patiekite parduotuvę, padengtą šedžio skystyje iki savaitės šaldytuve. Mėgaukitės riešutumu!

Nom nom riešutai Honkongo kulinarijoje:



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -