Kartais jūs tiesiog norite šiek tiek įvertinti ką nors išskirtinio, dubenyje esančio skanaus skanumo šlepetės, žinote, ką turiu omenyje? Na, čia yra puikus dalykas patenkinti tą norą: plekšnių žuvų sriubos makaronai 甫魚麵, dubuo daug juokingiausių makaronų, įmerktų iš atsargų ir apibarstytus Umami supakuotomis skrudintomis plekšnių žuvų milteliais. Paruošta paslėpti per ketvirtį valandos! Skamba paprastai, mieli skaitytojai, bet nesielgkite. Šis nemandagus makaronų dubuo yra galingo skonio ir pasitenkinimo perforatorius!
Plekšnių žuvų sriubos makaronai, kinai, makaronai, sriuba, plekšnių žuvies milteliai, plekšnių milteliai, pado milteliai, receptas, Fu žuvies ryžiai, yee mein
Amerikos plekšnė iš vandenyno ichtiologijos 107 plokštelės
pateikė G. Brown Goode ir Tarleton H. Bean,
pub. 1896 {{pd-US}}

Pirmiausia nustatykime sceną kalbėdami apie ingredientus. Paprastiems patiekalams ingredientų svarba tampa svarbiausia. Taigi mes pradedame nuo plekšnių žuvų. Keista vardas ir keista žuvis, dvi akys iš vienos pusės, amiritas? Bet tai žinok. Ši žuvis, sūdyta ir džiovinta, tampa džiovinta plekšnių žuvis* 大地魚, tai yra senovinė kantono paslaptis B* tch umami-ess.

Pudingo įrodymas: Džiovintos plekšnės žuvys yra „Wonton“ sriubos pagrindas, kuris, kaip visi žino, pradeda rimtą umami a **!

*Atkreipkite dėmesį, kad džiovintos plekšnės žuvys taip pat kartais žinomos kaip džiovinta pado žuvis arba džiovintos plokštelės žuvys. Bet kinų vardas visada yra tas pats: 大地魚.

Plekšnių žuvų sriubos makaronai, kinai, makaronai, sriuba, plekšnių žuvies milteliai, plekšnių milteliai, pado milteliai, receptas, Fu žuvies ryžiai, yee mein

Štai keletas džiovintų plekšnių žuvų 大地魚 Galutinai džiūsta saulėje. Žuvis, kaip matote, yra supjaustytos išilgai kaulų, o gaivi, o filė sulankstoma, kad džiovinant saulei būtų galima atskleisti vidinę žuvų minkštimą saulei.

Mano vyrukas, kurio visiškai Kinda apsėstas tradicinio kantono maisto, pasakoja, kad originalų šio makarono receptą sukūrė šefas Liang Jing 梁敬, kuris dirbo garsiajame „Luk Yu Teahouse“, virėjoje, kuris surinko tiek maisto, kad jis buvo žinomas kaip „Ne. 1 virėjas ‘arba’ 廚師狀元 ‘.

Originalioje versijoje šis mažas makaronų patiekalas užtruko gana daug laiko. Visa džiovinta plekšnė žuvis buvo kruopščiai keptos iki kvapnos, o tada mėsa buvo pašalinta iš kaulų. Tada kaulai buvo virti sriubos atsargas, kol „Umami“ žuvies skonis buvo sugerstas. Kaulai gamina nuostabią sriubą, ar jūs žinojote? Tuomet makaronai buvo virti sriuboje, sugerdami visą tą vešlių žuvų kaulų skonį. Galutinis makaronų patiekalas buvo užpildytas kvepiančia žuvies mėsa. Nemažai darbo su nuolankiu makaronų dubeniu. Bet gerbiami tie, kurie turėjo galimybę tai paragauti.

Plekšnių žuvų sriubos makaronai, kinai, makaronai, sriuba, plekšnių žuvies milteliai, plekšnių milteliai, pado milteliai, receptas, Fu žuvies ryžiai, yee mein

Tačiau … tiems iš mūsų namuose, turintys daugiau ribotų išteklių, turime iškirpti keletą kampų čia ir ten, amirite? Pagrindinis išpjaustytas kampelis, kuriuo pasinaudosime šiuo laiku, yra šiais laikais, kai yra nuostabi džiovintų plekšnių žuvų išvestis: džiovintų plekšnių žuvų milteliai !! Džiovinti plekšnių žuvų milteliai 大地魚粉 iš tikrųjų yra tas dalykas, kuris mus paskatino gaminti šį makaronų patiekalą. Iš esmės tai yra visa plekšnė milteliai Jūsų lengvam ir patogiam naudojimui. Be galo pasakiška, kaip ir Umami buteliuke!

Slaptas patarimas, kaip naudoti džiovintų plekšnių žuvų miltelius, yra kepti miltelius prieš naudojimą, kad būtų kuo geriau išnaudoti skonį. Mes ilgą laiką turėjome savo miltelius ir, sąžiningai, buvo šiek tiek plokšti. Tačiau kruopštus keptuvės keptuvė ant silpnos ugnies ir džiovintų plekšnių milteliai buvo skaniausi umami-ish ir paruošti užpildyti mūsų nuostabius plekšnių žuvų sriubos makaronus 甫魚麵.

Plekšnių žuvų sriubos makaronai, kinai, makaronai, sriuba, plekšnių žuvies milteliai, plekšnių milteliai, pado milteliai, receptas, Fu žuvies ryžiai, yee mein
Čia ieškokite džiovintų plekšnių miltelių 大地魚粉 Azijos specializuotų maisto produktų rinkose arba internete. Tai gali būti šiek tiek sunku rasti, bet omgosh tai taip verta! Atminkite, kad tai gali būti džiovintų pado žuvų miltelių arba džiovintų žuvų miltelių.
Plekšnių žuvų sriubos makaronai, kinai, makaronai, sriuba, plekšnių žuvies milteliai, plekšnių milteliai, pado milteliai, receptas, Fu žuvies ryžiai, yee mein
Dabar už antrą pagrindinį ingredientą, makaronai! Šiam makaronų patiekalui mes naudosime „Yee mein makaronus 伊麵“, taip pat kartais vadinamą „yi mein“ arba „ilgaamžiškumo makaronais“. Šie kinų makaronai yra gaminami iš kiaušinių praturtintų makaronų, kurie yra kepti. Kepimas sukuria kramtomus ir kempinius makaronus, kurie sugeria padažą. Tai puikiai tinka šiam patiekalui, nes mes norime makaronų, kurie įsigeria į visą atsargų gerumą.

Yee Mein 伊麵 parduodamas fasiniuose Azijos maisto prekių parduotuvėse, panašiai kaip momentiniai makaronai ir jūsų vietinėje drėgnoje rinkoje. Ieškokite išskirtinės apvalios pyrago formos.

Paskutinis šiam makaronų patiekalui reikalingas ingredientas yra atsargos. Kuris, jei esate „Super Duper“ organizuotas virėjas, tikriausiai gaminate nuostabias atsargas namuose. Arba jei esate tingus ir neorganizuotas kaip mes, jūs nusipirksite savo atsargų iš anksto pagamintą. Bet šaudykite, šiais laikais prieinamos kinų sriubos atsargos yra gana nuostabios „Goshdarnit“! Mes naudojame supakuotą kinų vištienos ir jinhua kumpio atsargą, kuri yra tikrai labai gera. Ir taip patogu!

Taigi, trys paprasti ingredientai, kad būtų vienas išskirtinis dubenėlis makaronų. Žuvies milteliai. Makaronai. Atsargos. Smoosh kartu ir jūs turite makaronų dubenį iš makaronų dubenėlių! Mes rekomenduojame patiekti šį makaroną mažuose dubenyse, kad būtų visiškai maža ir išskirtinė patiekiama „Yummlicious“.

Deja, šis tradicinis makaronų patiekalas iš kulinarinės scenos HK dingo Kinda. Taigi gydykite save ir padarykite šį paprastą, bet tikrai pasakišką makaronų patiekalą namuose. Makaronų patiekalas, už kurį reikia mirti, tikrai!

Plekšnių žuvų sriubos makaronai, kinai, makaronai, sriuba, plekšnių žuvies milteliai, plekšnių milteliai, pado milteliai, receptas, Fu žuvies ryžiai, yee mein

Plekšnių žuvų sriubos makaronai

Šviežių žuvų makaronai

(gamina 4 mažus dubenėlius) Prep laikas: 1 min. Virkite: 14 minučių

Ingredientai:

Nurodymai:

Kepkite džiovintus plekšnių žuvų miltelius ant silpnos ugnies, be aliejaus, nuolat maišant, kol kvepia.

Į vidutinio dydžio puodą įpilkite sriubos atsargų. Kai sriuba verda, įpilkite makaronų ir troškinkite 3–5 minutes arba iki minkštos.

Porcija išvirtų makaronų vienodai į 4 mažus dubenėlius*. Paprastai naudojami dubenėliai ryžiams tarnauti yra tobulas dydis. Į kiekvieną dubenį supjaustykite sriuba. Užbaikite, pridėdami 2 TSP plekšnių žuvų miltelius į kiekvieną dubenį. Patiekite karštą ir išskirtinį. Mėgaukitės!

*Patarimas: Jei norite didesnių makaronų porcijų, tai yra puiku, tik dvigubai padvigubinkite visas sumas ir patiekite įprasto dydžio makaronų dubenėliuose.

Nom nom makaronai Honkongo kulinarijoje:

Nuoroda į informacijos šaltinį

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -