Kiniškos sriubos yra nuostabiai sveikos ir skanios. Ar žinojai, kad yra įvairių rūšių kinų sriubų? Yra ilgas virėjų sriubos rūšis, kuriose daug ingredientų per daugelį valandų lėtai troškinamas iki turtingo, sveikatos gerinimo ir pikantiško tobulumo. Taip gerai! Taip pat yra maitinančių sriubų, būdingų pakoreguoti jūsų kūno pusiausvyrą. Ir tada yra sriubos, kurias kasdien galite greitai ir lengvai padaryti, kad padidintumėte savo kasdienį patiekalą ir paguostumėte savo sielą.
Pastaruoju metu mes vis labiau apsėsta tos gausios vandenynų floros, būtent jūros dumblių. Jūros dumbliai yra nuostabus supermaistas, vienas iš maistingiausių maisto produktų mūsų planetoje, tuo pačiu be cholesterolio, mažai riebalų ir mažai kalorijų! Jis taip pat supakuotas su pluoštu ir antioksidantais, taip pat yra daugelio vitaminų ir mineralų šaltinis. Ir nepaisant viso to, LOL, tai super duper yummy! Ir taip negyvą lengvai paruoštą.
Šį jūros dumblį labai lengva virti, jam tiesiog reikia kontakto su verdančiu skysčiu, kad būtų drėkinama į subtilią, išmintingą ir minkštą tekstūrą.
Krill supakuoja tiek mitybos gėrio, kiek jūros dumbliai, yra turtingas omega-3 ir antioksidantų šaltinis! Džiovintų prekių skyriuje ieškokite šių ypatingų mažų krevečių savo šlapiame turguje ar Azijos maisto prekių parduotuvėje.
PSSST… Ar žinojai, kad šis džiovintas Krilis taip pat yra naudojamas krevečių pasta, kurios nuostabiai dvokiantys ir Umami supakuoti kiniški pagardai! Turėtumėte susidaryti mintį, kad šie džiovinti kriliai supakuoja rimtą skonį!
Dabar gaminti sriubą. Viskas padaryta paskutiniame sriubos dubenyje, todėl pradėkite nuo to. Į savo sriubos dubenį įmeskite saują džiovintos krilio. Jūs turite variantą su džiovintu Kriliu: galite įmesti tokį, koks yra, arba, jei turite laiko, galite kepti keptuvę keptuvėje ant silpnos ugnies (be aliejaus) iki kvapo. Tai pridės papildomą sriubą.
Tada į mišinį pridėkite šaukštą pjaustyto česnako.
Galutinis ingredientas! Jūros dumbliai, žinoma. Išmeskite norimą kiekį ir įpilkite į sriubos dubenį. Ši suma priklauso nuo jūsų, daugiau ar mažiau visų darbų. Mums patinka supakuoti sriubą su jūros dumbliais, todėl įdėjome gana daug. Su viskuo sriubos dubenyje laikas virti. Tiesiog įpilkite verdančio vandens tiesiai į sriubos dubenį. Uždenkite ir leiskite sėdėti porą minučių.
Ir ta-da, jūsų lengva yummlicious džiovinta Krill jūros dumblių sriuba yra paruošta. Jei norite, įpilkite pjaustytų pavasarinių svogūnų ir mėgaukitės šia labai sveika, labai skania kinų sriuba!
Džiovinta Krilio jūros dumblių sriuba
Sidabrinės krevetės ir jūros dumblių sriuba
Ingredientai:
„Pan Fry Krill“ (neprivaloma): Įkaitinkite keptuvę ant silpnos ugnies. Įpilkite krilio, be aliejaus, ir minutę ar dvi išmaišykite, kol kvepiate. Neleisk, kad krilis degtų. Išimkite iš keptuvės.
Pridėkite ingredientų: Į didelį sriubos dubenį įpilkite džiovinto krilio, malto česnako, 1 šaukšto žuvies padažo, sojos padažo ir sezamo aliejaus. Naudokite žirkles, kad supjaustytumėte jūros dumblius į keturis gabalus, ir įpilkite į dubenį.
Virkite sriubą: Į sriubos dubenį įpilkite verdančio vandens. Uždenkite dangčiu ir leiskite sėdėti 5 minutes.
Sureguliuokite skonį: Po 5 minučių nuimkite dangtį ir išmaišykite. Skonio testas ir, jei reikia, įpilkite daugiau žuvies padažo. Pabarstykite pavasariniais svogūnais ir patiekite karštai. Mėgaukitės!
Nuoroda į informacijos šaltinį