Kiniškos sriubos yra nuostabiai sveikos ir skanios. Ar žinojai, kad yra įvairių rūšių kinų sriubų? Yra ilgas virėjų sriubos rūšis, kuriose daug ingredientų per daugelį valandų lėtai troškinamas iki turtingo, sveikatos gerinimo ir pikantiško tobulumo. Taip gerai! Taip pat yra maitinančių sriubų, būdingų pakoreguoti jūsų kūno pusiausvyrą. Ir tada yra sriubos, kurias kasdien galite greitai ir lengvai padaryti, kad padidintumėte savo kasdienį patiekalą ir paguostumėte savo sielą.

Ši sriuba yra viena iš pastarųjų. Greitas, labai sveikas ir juokingas. Ir taip patenkinti! Mano vyrukas beprotiškai lengva padaryti, bet taip, taip labai skani džiovinta Krill jūros dumblių sriuba 銀蝦紫菜湯. Bendra sriuba -i, be galo nom nom nom teritorija!
Džiovinti krilis, krilis, lengvas receptas, jūros dumbliai, sriuba, kinai, receptas, sidabrinės krevetės, „Sakura“ krevetės, krilis, vyšnių krevetės, krevetės oda

Pastaruoju metu mes vis labiau apsėsta tos gausios vandenynų floros, būtent jūros dumblių. Jūros dumbliai yra nuostabus supermaistas, vienas iš maistingiausių maisto produktų mūsų planetoje, tuo pačiu be cholesterolio, mažai riebalų ir mažai kalorijų! Jis taip pat supakuotas su pluoštu ir antioksidantais, taip pat yra daugelio vitaminų ir mineralų šaltinis. Ir nepaisant viso to, LOL, tai super duper yummy! Ir taip negyvą lengvai paruoštą.

Viršuje yra džiovintas raudonųjų jūros dumblių diskas, kartais vadinamas džiovintu Laver, kurį galite rasti tiek šlapiose Honkongo, tiek prekybos centruose. Šiems diskams naudojami raudonieji jūros dumbliai yra „piropijos“ tipas iš raudonų dumblių genties; Tos pačios rūšys, naudojamos „Nori“ gaminti, džiovinti jūros dumblių lakštai, naudojami suši suvynioti ir žinoma dėl savo stipraus umami skonio.

Šį jūros dumblį labai lengva virti, jam tiesiog reikia kontakto su verdančiu skysčiu, kad būtų drėkinama į subtilią, išmintingą ir minkštą tekstūrą.

Džiovinti krilis, krilis, lengvas receptas, jūros dumbliai, sriuba, kinai, receptas, sidabrinės krevetės, „Sakura“ krevetės, krilis, vyšnių krevetės, krevetės oda

Pereinant prie kito pagrindinio ingrediento, džiovintų krilių 銀蝦! Džiovinti krilis taip pat žinomas kaip Sakura krevetės, Okami arba sidabrinės krevetės, o kinų kalba – 銀蝦, 磷蝦, 櫻花蝦 ir 蝦皮. Whew, tiek daug skirtingų vardų! Kai kuriems tai gali būti naujas ingredientas, mes tik patys pasinaudojome šiais atvejais. Šios mažos krevetės yra maždaug pusės colio ilgio ir yra nuo baltos iki oranžinės iki rožinės spalvos. Tiesą sakant, tai yra tas pats „krilis“, kurį mėlynieji banginiai vaišinosi tonomis jūros gylyje. Šaunu, amiritas?!

Krill supakuoja tiek mitybos gėrio, kiek jūros dumbliai, yra turtingas omega-3 ir antioksidantų šaltinis! Džiovintų prekių skyriuje ieškokite šių ypatingų mažų krevečių savo šlapiame turguje ar Azijos maisto prekių parduotuvėje.

PSSST… Ar žinojai, kad šis džiovintas Krilis taip pat yra naudojamas krevečių pasta, kurios nuostabiai dvokiantys ir Umami supakuoti kiniški pagardai! Turėtumėte susidaryti mintį, kad šie džiovinti kriliai supakuoja rimtą skonį!

Džiovinti krilis, krilis, lengvas receptas, jūros dumbliai, sriuba, kinai, receptas, sidabrinės krevetės, „Sakura“ krevetės, krilis, vyšnių krevetės, krevetės oda

Dabar gaminti sriubą. Viskas padaryta paskutiniame sriubos dubenyje, todėl pradėkite nuo to. Į savo sriubos dubenį įmeskite saują džiovintos krilio. Jūs turite variantą su džiovintu Kriliu: galite įmesti tokį, koks yra, arba, jei turite laiko, galite kepti keptuvę keptuvėje ant silpnos ugnies (be aliejaus) iki kvapo. Tai pridės papildomą sriubą.

Džiovinti krilis, krilis, lengvas receptas, jūros dumbliai, sriuba, kinai, receptas, sidabrinės krevetės, „Sakura“ krevetės, krilis, vyšnių krevetės, krevetės oda

Tada į mišinį pridėkite šaukštą pjaustyto česnako.

Džiovinti krilis, krilis, lengvas receptas, jūros dumbliai, sriuba, kinai, receptas, sidabrinės krevetės, „Sakura“ krevetės, krilis, vyšnių krevetės, krevetės oda
Ir tada pridėkite šaukštą ar du umami supakuotą žuvies padažą ir skanų sojos padažo drebulį. Gaukite gerą žuvies padažą, kad gautumėte maksimalų skonį (mes naudojame tris krabus, NOM, NOM). Ir atminkite, kad žuvies padažas yra ir sūrus, ir skonis. Taigi atminkite tai pridėdami žuvies padažo!
Norėdami suteikti savo sriubai neskelbtiną galutinę apdailą, pridėkite „Sesame“ aliejaus lukštą. Arba, dar geriau, šukų aliejus, jei jį turite, žiūrėkite mūsų receptą, kaip pasigaminti savo šukų aliejaus, omgosh, taigi yummlicious.
Džiovinti krilis, krilis, lengvas receptas, jūros dumbliai, sriuba, kinai, receptas, sidabrinės krevetės, „Sakura“ krevetės, krilis, vyšnių krevetės, krevetės oda

Galutinis ingredientas! Jūros dumbliai, žinoma. Išmeskite norimą kiekį ir įpilkite į sriubos dubenį. Ši suma priklauso nuo jūsų, daugiau ar mažiau visų darbų. Mums patinka supakuoti sriubą su jūros dumbliais, todėl įdėjome gana daug. Su viskuo sriubos dubenyje laikas virti. Tiesiog įpilkite verdančio vandens tiesiai į sriubos dubenį. Uždenkite ir leiskite sėdėti porą minučių.

Ir ta-da, jūsų lengva yummlicious džiovinta Krill jūros dumblių sriuba yra paruošta. Jei norite, įpilkite pjaustytų pavasarinių svogūnų ir mėgaukitės šia labai sveika, labai skania kinų sriuba!

Džiovinti krilis, krilis, lengvas receptas, jūros dumbliai, sriuba, kinai, receptas, sidabrinės krevetės, „Sakura“ krevetės, krilis, vyšnių krevetės, krevetės oda

Džiovinta Krilio jūros dumblių sriuba

Sidabrinės krevetės ir jūros dumblių sriuba

(4 porcijos) paruošimo laikas: 2 min. Virėjas Laikas: 5 minutės

Ingredientai:

Nurodymai:

„Pan Fry Krill“ (neprivaloma): Įkaitinkite keptuvę ant silpnos ugnies. Įpilkite krilio, be aliejaus, ir minutę ar dvi išmaišykite, kol kvepiate. Neleisk, kad krilis degtų. Išimkite iš keptuvės.

Pridėkite ingredientų: Į didelį sriubos dubenį įpilkite džiovinto krilio, malto česnako, 1 šaukšto žuvies padažo, sojos padažo ir sezamo aliejaus. Naudokite žirkles, kad supjaustytumėte jūros dumblius į keturis gabalus, ir įpilkite į dubenį.

Virkite sriubą: Į sriubos dubenį įpilkite verdančio vandens. Uždenkite dangčiu ir leiskite sėdėti 5 minutes.

Sureguliuokite skonį: Po 5 minučių nuimkite dangtį ir išmaišykite. Skonio testas ir, jei reikia, įpilkite daugiau žuvies padažo. Pabarstykite pavasariniais svogūnais ir patiekite karštai. Mėgaukitės!

Vakarienės sriubos Honkongo kulinarijoje:

Nuoroda į informacijos šaltinį

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -