Tokijo yakiniku yazawa kepta wagyu jautiena
Mieli skaitytojai, klajojantis valgo įrašą! Šią vasarą savo mažą mergaitę nuvežėme į Tokiją, pirmą kartą jos. Koks miestas, miestas tarp…
Autentiškas Samoan Sapasui receptas-lengvi salos stiliaus makaronai
„Samoan Sapasui“ yra patogus maisto mėgstamas amerikiečių Samoa. Šis išmaišytas makaronų patiekalas sujungia švelnią vištieną, šviežias daržoves ir blizgančius makaronus…
„Yakiniku“ kepti ryžiai-10 minučių patiekalas-japonų virtuvė 101
Sveiki atvykę į mano naują seriją „Norko“ greitas ir skanus 10 minučių patiekalas. Šioje serijoje pasidalinsiu paprastais japonų receptais, kuriuos…
Charakteristikos ir kaip tai patirti – Umami įkandimai
Japonijos unikali estetika Kawaii (Miela) Kultūra tapo globaliu japonų pop kultūros simboliu. Be vien tik išvaizdos, „kawaii stilius“ išreiškia vidinį…
Džiovinta Krill jūros dumblių sriuba sidabrinės krevečių jūros dumblių sriuba
Kiniškos sriubos yra nuostabiai sveikos ir skanios. Ar žinojai, kad yra įvairių rūšių kinų sriubų? Yra ilgas virėjų sriubos rūšis,…
Kaip pasigaminti vištienos chettinad
Vištiena chetinad (chet-thead) yra drąsus, ugningas ir supakuotas su skoniu. Šis klasikinis „Tamil Nadu“ patiekalas yra vienas mylimiausių Pietų Indijos…
„Matcha Warabi Mochi“ receptas – japonų maisto gaminimas 101
„Matcha Warabi Mochi“ (抹茶わらび餅) yra subtilus, želė panašus patiekalas, pagamintas iš „Warabi“ krakmolo ir užpiltas vis populiaraus „Matcha“ žaliosios arbatos…
Kas yra ukiyo-e? Išsamus Japonijos tradicinės meno formos vadovas – Umami įkandimai
Ukiyo-e (Tradiciniai japoniški medienos blokų atspaudai) yra tapybos stilius, kuris ryškiai atspindėjo kasdienę bendrininkų kultūrą Japonijos Edo laikotarpiu (1603–1868). Tai,…
Dubajaus šokolado putėsių pyragas | Kinijos receptai svetainėje thehongkongcookery.com
Mes paėmėme madingo Dubajaus šokolado batonėlio elementus ir pavertėme juos nuostabiausiu Dubajaus šokolado putėsių pyragu! Du specialūs užpildai, traškių, riešutų…
Kaip pasigaminti tobulą sūrio mėsainį: patarimai sultingiems, mėsainiams
Naudokite šviežią maltą jautieną Pasirinkite šviežiai maltą jautieną, idealiu atveju 80/20 riebalų santykį. Užtikrina sultingumą, skonį ir tinkamą pyrago tekstūrą.…