Sveiki atvykę į mano naują seriją „Norko“ greitas ir skanus 10 minučių patiekalas. Šioje serijoje pasidalinsiu paprastais japonų receptais, kuriuos galite pateikti vos per 10–15 minučių. Gyvenimas užimtas, tačiau tai nereiškia, kad turime atsisakyti naminio maisto. Šie patiekalai yra greiti, tenkinantys ir puikiai tinka įtemptoms savaitės naktims, kai jums reikia greitai vakarienės ant stalo. Šiandienos receptas yra „Yakiniku“ kepti ryžiai, kvapnus klasikinių japoniškų keptų ryžių posūkis.

„Yakiniku Fried Rice“ patogumui naudoja maltą jautieną – nereikia pjaustyti. Patiekalas greitai pagardinamas cukrumi, sojos padažu, česnaku ir sezamo aliejumi, kad imituotų japoniško japoniško jakiniku kepsninės padažo pikantišką saldų skonį. Sumaišytas su kiaušiniais, žaliais svogūnais ir ryžiais, jis virsta nuoširdžiu, skaniu patiekalu per kelias minutes.

Keptų ryžių gaminimo paslaptis per mažiau nei 10 minučių yra paprasta: paruošimas. Šiek tiek planavimo nueina ilgą kelią. Pvz., Kol jautiena paruduoja (pabandykite palikti ją netrikdytą, kad šiek tiek gautumėte tą gražų karamelizuotą skonį), galite supjaustyti žaliuosius svogūnus ir įveikti kiaušinius. Taip pat labai svarbu, kad ryžiai būtų paruošti iš anksto. Atliekant šiuos mažus žingsnius, pamatysite, kad greitas japonų patiekalus namuose visiškai galima atlikti.

Įtemptas savaitės naktis šis lengvas „Yakiniku“ keptų ryžių receptas yra gelbėjimo priemonė. Tai pikantiška, patenkinta ir susideda greičiau nei pasiimti. Jei ieškote greito vakarienės recepto, kuris būtų jaukus ir kupinas japoniško skonio, išbandykite šiuos „Yakiniku“ keptus ryžius – manau, kad jums tai patiks.

„Yakiniku“ kepti ryžiai

Kepti ryžiai su japoniškomis kepsninės skonio malta jautiena ir žali svogūnai

  • Sumaišykite maltą jautieną su cukrumi, sojos padažu ir sake, tada leiskite jam sėdėti porą minučių. Minkytiną česnaką. Įkaitinkite sezamo aliejų ant vidutinės ugnies, įpilkite česnako ir virkite iki kvapio. Įpilkite maltos jautienos ir virkite porą minučių, kol paruduos.

  • Tuo tarpu žalius svogūnus supjaustykite ant įstrižainės. Lengvai plakite kiaušinius mažame dubenyje ir atidėkite.

  • Įpilkite virtų ryžių į wok ir minutę išmaišykite, tada supilkite sumuštus kiaušinius. Virkite, kol kiaušiniai bus dedami ir tolygiai išsisklaidys. Įpilkite žalių svogūnų, pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį ir virkite dar minutę. Pabarstykite sezamo sėklas ir patiekite su marinuotu raudonu imbieru.

Nuoroda į informacijos šaltinį

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -