Tokijuje, Asakusoje, esančioje už Nakamise parduotuvių gatvės, kuri driekiasi nuo ikoninių raudonųjų Kaminarimon vartų iki Sensō-Ji šventyklos, yra puiki vieta pusryčiams. Restorano pavadinimas yra „Ume to Hoshi“.
Jų firminiai pasiūlymai yra rinkiniai su tradiciniu būdu virtais ryžiais iki galo (ryžių virimo puodas), derinamas su įvairiais umeboshi (japoniškos marinuotos slyvos) ir patiekalus, kurie puikiai dera su ryžiais.
Pradėkite savo dieną pusryčių rinkiniu „Ume to Hoshi“.
Tik nuo 9.00 iki 11.00 val. „Fuwa fuwa kiaušinių pusryčių rinkinys“ yra išskirtinis jų meniu.
Pagrindinis rinkinio elementas yra fuwa fuwa kiaušinis (fuwafuwa reiškia erdvų ir purų), moderni Edo laikotarpiu populiaraus kiaušinių patiekalo interpretacija.

„Fuwa fuwa egg“ pusryčių rinkinio valgis“, „Fuwa fuwa egg“ pusryčių rinkinio valgis 1 000 JPY (su mokesčiais)
Kiaušinis „Fuwa fuwa“ yra išskirtinai minkštas ir švelnus, jo tekstūra žavi, tačiau jo skonis yra dar nuostabesnis. Jo skonio paslaptis yra irizaketradicinis japoniškas prieskonis, gaminamas troškinant sake su kombu (kelp), umeboshi ir katsuobushi (bonito dribsniai).

Nors irizake nebenaudojama po to, kai sojos padažas išpopuliarėjo Edo laikotarpiu, pastaruoju metu jis vėl sulaukia dėmesio dėl mažesnio druskos kiekio ir universalumo įvairiuose patiekaluose.
Kiaušinis fuwa fuwa, pagamintas iš irizake, turi subtilų sake aromatą, o užkandus gomuryje pasklinda dashi saldumas ir umami.

Ryžiai, kurie pridedami prie fuwa fuwa kiaušinio, taip pat yra akcentas.
Kruopščiai sumaišyti ryžiai sujungia tris aukščiausios kokybės japoniškas veisles – Kumanomai (Kumano ryžiai), Tsuyahime ir Nanatsuboshi – atitinkamai iš Wakayama, Yamagata ir Hokkaido prefektūrų. Šis mišinys buvo specialiai parinktas, kad išryškintų geriausią skonį ir tekstūrą verdant hagama puode.

Puikiai subalansuotas ryžių mišinys Ume to Hoshi yra be galo skanus. Įdėkite fuwa fuwa kiaušinį, pamirkytą sodriu dashi, ir kiekviename kąsnyje patirsite nepamirštamą skonių harmoniją!
„Otomo mikuji“ kompleksinis patiekalas: smagus valgymas visą dieną
Jei ieškote ko nors daugiau nei pusryčių rinkinys su kiaušiniais „Fuwa fuwa“, „Otomo mikuji“ rinkinys yra dar vienas puikus pasirinkimas.

„Otomo mikuji“ rinkinys (Daikokuten), „Otomo mikuji“ rinkinys (Daikokuten) 1 320 JPY (su mokesčiais)
Šis kompleksinis patiekalas turi žaismingą posūkį. Jūs piešiate a shamoji (ryžių irklas) iš indelio pagal a trumpas (likimo kupiūras galima įsigyti japonų šventovėse ar šventyklose), o trys kartu pateikiami garnyrai nustatomi pagal kiekvieno irklo dizainą, vaizduojantį septynis laiminguosius dievus (dievybių derinys, kilęs iš budistų, daoistų ir vietinių japonų, kurie atlieka pagrindinį vaidmenį japonų mitologija).
Septyni variantai turi kiekvienos dievybės pavadinimą – Daikokuten, Bishamonten, Ebisu, Jurōjin, Fukurokuju, Benzaiten ir Hotei – ir kiekvienas siūlo unikalų garnyrų derinį.

Ryžių mentelės naudojamos „Otomo mikuji“ rinkinio patiekalų garnyrui nustatyti
Vizito metu nupiešėme Daikokuten, kuris buvo kartu tororo (tarkuotas japoniškas kalnų jamas), sujiko (nesubrendusios lašišos ikrai jų apvalkale) ir chirimen okaka (džiovintas baltas masalas su bonito dribsniais).
Šios pusės puikiai išryškina ryžių skonius, o kokį derinį nupieštumėte, rezultatas bus išskirtinis.
Jei nupiešite tai, ko nemėgstate ar negalite valgyti, nesijaudinkite – galite tiesiog piešti dar kartą.

Trys Daikokuten garnyrai (iš kairės į dešinę): tororo, sujiko ir chirimen okaka
Otomo mikuji rinkinyje taip pat yra ryžių, tonjiru (kiaulienos miso sriuba), umeboshi pasirinkimas ir mini fuwa fuwa kiaušinio porcija.
Galima rinktis iš 16 rūšių umeboshi, kurių kiekviena kruopščiai atrinkta iš visos Japonijos. Galimi įvairūs variantai: nuo saldžiosios Shirara, kuria gali mėgautis net nemėgstantys rūgščių slyvų, iki nuotykių kupinų veislių, pvz. yaki ume (kepti ant grotelių umeboshi) arba kimchi ume marinuoti saldžiame kimchi padaže.

Dar viena puiki savybė yra ta, kad Ume to Hoshi ryžių papildymas yra nemokamas. Sumaišykite ir derinkite savo garnyrus ir umeboshi, kad sukurtumėte tobulą derinį ir mėgaukitės maistu iki soties!

Sotūs pietų kompleksiniai patiekalai alkiui numalšinti, patiekiami nuo 11:00 val
Be pusryčių „Ume to Hoshi“ nuo 11 val. siūlo viliojantį pietų meniu, į kurį įeina tokie puikūs pasiūlymai kaip „Slyvų acto japoniškos keptos vištienos“ rinkinys. Pagrindinis patiekalas yra unikalus restorane.

„Slyvų actas Japoniškos keptos vištienos rinkinio patiekalas“, Slyvų actas Japoniška kepta vištiena 1 430 JPY (su mokesčiais)
Ši versija karaage (Japoniška kepta vištiena) yra Daisen vištiena, aukščiausios kokybės prekės ženklas iš Tottori prefektūros. Vištiena supjaustoma dideliais gabalėliais, ilgiau nei dvi valandas marinuojama slyvų acte ir ypatingu prieskoniu pagardinama.

Rezultatas – neįtikėtinai sultinga vištiena su subtiliu slyvų acto prieskoniu, paliekant gaivų poskonį. Riebalai nėra didžiuliai, o greičiau išryškina patiekalo saldumą. Slyvų actas išlaiko vištieną drėgną ir minkštą net ir po kurio laiko.
Šviežiai keptas jis puikiai derina traškią išorę ir švelnų, kvapnų vidų.

Norėdami sustiprinti skonį, pabandykite vištieną užpilti trupučiu umeboshi. Kadangi vištiena marinuojama slyvų acte, aštri slyva sustiprina skonį, suteikdama puikų aitrumo balansą.

Namo paragauti Ume į Hoshi
Pirmo aukšto parduotuvėje Ume to Hoshi galima įsigyti įvairių umeboshi. Raskite savo mėgstamą skonį, kad galėtumėte parsinešti namo, kaip skanėstą sau arba kaip apgalvotą suvenyrą.
Suderinus šviežiai virtus ryžius su tiesiog umeboshi, paprastas patiekalas gali tapti kažkuo nepaprastu.

Umeboshi galima įsigyti pirmojo aukšto parduotuvėje
Patirkite sodrius Japonijos skonius Ume to Hoshi – kulinariniame lobyje, kuris pavers jūsų kelionę į Asakusą tikrai nepamirštamą!
Informacija
Parduotuvės pavadinimas | slyva ir žvaigždė Ume prie Hoshi |
---|---|
Adresas | 2-2-4 Asakusa, Taito-ku, Tokijas
|
Prieiga |
Asakusa stotis 3 minutės pėsčiomis nuo 6 išėjimo
|
Telefono numeris | 03-4400-8620 |
Rezervacijos | Nepriimta |
Mokėjimas |
|
Aptarnavimo mokestis/Stalo mokestis | Nėra |
Valandos | Antradienis-Penk. 9:00-17:00 (paskutinis užsakymas 15:00) Šešt., sek. ir švenčių dienomis 9:00-17:00 (paskutinis užsakymas 16:30) |
Uždaryta | Pirmadienis |
Sėdimosios vietos | 14 staliukų sėdynių |
Rūkymas | Visose sėdynėse nerūkoma |
Oficiali svetainė | https://ume-hoshi.jp/ |
Kita informacija |
|
※ Meniu turinys, kainos, parduotuvės informacija ir kt. galioja 2024 m. lapkričio mėn.