Tokijuje, Asakusoje, esančioje už Nakamise parduotuvių gatvės, kuri driekiasi nuo ikoninių raudonųjų Kaminarimon vartų iki Sensō-Ji šventyklos, yra puiki vieta pusryčiams. Restorano pavadinimas yra „Ume to Hoshi“.

Jų firminiai pasiūlymai yra rinkiniai su tradiciniu būdu virtais ryžiais iki galo (ryžių virimo puodas), derinamas su įvairiais umeboshi (japoniškos marinuotos slyvos) ir patiekalus, kurie puikiai dera su ryžiais.

Pradėkite savo dieną pusryčių rinkiniu „Ume to Hoshi“.

Tik nuo 9.00 iki 11.00 val. „Fuwa fuwa kiaušinių pusryčių rinkinys“ yra išskirtinis jų meniu.

Pagrindinis rinkinio elementas yra fuwa fuwa kiaušinis (fuwafuwa reiškia erdvų ir purų), moderni Edo laikotarpiu populiaraus kiaušinių patiekalo interpretacija.

„Fuwa fuwa“ kiaušinių pusryčių rinkinys yra Ume to Hoshi Asakusa mieste

„Fuwa fuwa egg“ pusryčių rinkinio valgis“, „Fuwa fuwa egg“ pusryčių rinkinio valgis 1 000 JPY (su mokesčiais)

Kiaušinis „Fuwa fuwa“ yra išskirtinai minkštas ir švelnus, jo tekstūra žavi, tačiau jo skonis yra dar nuostabesnis. Jo skonio paslaptis yra irizaketradicinis japoniškas prieskonis, gaminamas troškinant sake su kombu (kelp), umeboshi ir katsuobushi (bonito dribsniai).

„Fuwa fuwa“ kiaušinių pusryčių rinkinys yra Ume to Hoshi Asakusa mieste

Nors irizake nebenaudojama po to, kai sojos padažas išpopuliarėjo Edo laikotarpiu, pastaruoju metu jis vėl sulaukia dėmesio dėl mažesnio druskos kiekio ir universalumo įvairiuose patiekaluose.

Kiaušinis fuwa fuwa, pagamintas iš irizake, turi subtilų sake aromatą, o užkandus gomuryje pasklinda dashi saldumas ir umami.

„Fuwa fuwa“ kiaušinių pusryčių rinkinys yra Ume to Hoshi Asakusa mieste

Ryžiai, kurie pridedami prie fuwa fuwa kiaušinio, taip pat yra akcentas.

Kruopščiai sumaišyti ryžiai sujungia tris aukščiausios kokybės japoniškas veisles – Kumanomai (Kumano ryžiai), Tsuyahime ir Nanatsuboshi – atitinkamai iš Wakayama, Yamagata ir Hokkaido prefektūrų. Šis mišinys buvo specialiai parinktas, kad išryškintų geriausią skonį ir tekstūrą verdant hagama puode.

Ryžiai, virti tradiciniame hagama puode Ume to Hoshi Asakusa mieste

Puikiai subalansuotas ryžių mišinys Ume to Hoshi yra be galo skanus. Įdėkite fuwa fuwa kiaušinį, pamirkytą sodriu dashi, ir kiekviename kąsnyje patirsite nepamirštamą skonių harmoniją!

„Otomo mikuji“ kompleksinis patiekalas: smagus valgymas visą dieną

Jei ieškote ko nors daugiau nei pusryčių rinkinys su kiaušiniais „Fuwa fuwa“, „Otomo mikuji“ rinkinys yra dar vienas puikus pasirinkimas.

Otomo mikuji valgė Ume į Hoshi Asakusoje

„Otomo mikuji“ rinkinys (Daikokuten), „Otomo mikuji“ rinkinys (Daikokuten) 1 320 JPY (su mokesčiais)

Šis kompleksinis patiekalas turi žaismingą posūkį. Jūs piešiate a shamoji (ryžių irklas) iš indelio pagal a trumpas (likimo kupiūras galima įsigyti japonų šventovėse ar šventyklose), o trys kartu pateikiami garnyrai nustatomi pagal kiekvieno irklo dizainą, vaizduojantį septynis laiminguosius dievus (dievybių derinys, kilęs iš budistų, daoistų ir vietinių japonų, kurie atlieka pagrindinį vaidmenį japonų mitologija).

Septyni variantai turi kiekvienos dievybės pavadinimą – Daikokuten, Bishamonten, Ebisu, Jurōjin, Fukurokuju, Benzaiten ir Hotei – ir kiekvienas siūlo unikalų garnyrų derinį.

Otomo mikuji valgė Ume į Hoshi Asakusoje

Ryžių mentelės naudojamos „Otomo mikuji“ rinkinio patiekalų garnyrui nustatyti

Vizito metu nupiešėme Daikokuten, kuris buvo kartu tororo (tarkuotas japoniškas kalnų jamas), sujiko (nesubrendusios lašišos ikrai jų apvalkale) ir chirimen okaka (džiovintas baltas masalas su bonito dribsniais).

Šios pusės puikiai išryškina ryžių skonius, o kokį derinį nupieštumėte, rezultatas bus išskirtinis.

Jei nupiešite tai, ko nemėgstate ar negalite valgyti, nesijaudinkite – galite tiesiog piešti dar kartą.

Otomo mikuji valgė Ume į Hoshi Asakusoje

Trys Daikokuten garnyrai (iš kairės į dešinę): tororo, sujiko ir chirimen okaka

Otomo mikuji rinkinyje taip pat yra ryžių, tonjiru (kiaulienos miso sriuba), umeboshi pasirinkimas ir mini fuwa fuwa kiaušinio porcija.

Galima rinktis iš 16 rūšių umeboshi, kurių kiekviena kruopščiai atrinkta iš visos Japonijos. Galimi įvairūs variantai: nuo saldžiosios Shirara, kuria gali mėgautis net nemėgstantys rūgščių slyvų, iki nuotykių kupinų veislių, pvz. yaki ume (kepti ant grotelių umeboshi) arba kimchi ume marinuoti saldžiame kimchi padaže.

Umeboshi iš Ume į Hoshi Asakusa

Dar viena puiki savybė yra ta, kad Ume to Hoshi ryžių papildymas yra nemokamas. Sumaišykite ir derinkite savo garnyrus ir umeboshi, kad sukurtumėte tobulą derinį ir mėgaukitės maistu iki soties!

Otomo mikuji valgė Ume į Hoshi Asakusoje

Sotūs pietų kompleksiniai patiekalai alkiui numalšinti, patiekiami nuo 11:00 val

Be pusryčių „Ume to Hoshi“ nuo 11 val. siūlo viliojantį pietų meniu, į kurį įeina tokie puikūs pasiūlymai kaip „Slyvų acto japoniškos keptos vištienos“ rinkinys. Pagrindinis patiekalas yra unikalus restorane.

slyvų actas japoniškai keptas vištienos patiekalas Ume to Hoshi mieste Asakusoje

„Slyvų actas Japoniškos keptos vištienos rinkinio patiekalas“, Slyvų actas Japoniška kepta vištiena 1 430 JPY (su mokesčiais)

Ši versija karaage (Japoniška kepta vištiena) yra Daisen vištiena, aukščiausios kokybės prekės ženklas iš Tottori prefektūros. Vištiena supjaustoma dideliais gabalėliais, ilgiau nei dvi valandas marinuojama slyvų acte ir ypatingu prieskoniu pagardinama.

slyvų actas japoniškai keptas vištienos patiekalas Ume to Hoshi mieste Asakusoje

Rezultatas – neįtikėtinai sultinga vištiena su subtiliu slyvų acto prieskoniu, paliekant gaivų poskonį. Riebalai nėra didžiuliai, o greičiau išryškina patiekalo saldumą. Slyvų actas išlaiko vištieną drėgną ir minkštą net ir po kurio laiko.

Šviežiai keptas jis puikiai derina traškią išorę ir švelnų, kvapnų vidų.

slyvų actas japoniškai keptas vištienos patiekalas Ume to Hoshi mieste Asakusoje

Norėdami sustiprinti skonį, pabandykite vištieną užpilti trupučiu umeboshi. Kadangi vištiena marinuojama slyvų acte, aštri slyva sustiprina skonį, suteikdama puikų aitrumo balansą.

Umeboshi tarnavo Ume pas Hoshi Asakusoje

Namo paragauti Ume į Hoshi

Pirmo aukšto parduotuvėje Ume to Hoshi galima įsigyti įvairių umeboshi. Raskite savo mėgstamą skonį, kad galėtumėte parsinešti namo, kaip skanėstą sau arba kaip apgalvotą suvenyrą.

Suderinus šviežiai virtus ryžius su tiesiog umeboshi, paprastas patiekalas gali tapti kažkuo nepaprastu.

Umeboshi galima įsigyti iš Ume to Hoshi Asakusa

Umeboshi galima įsigyti pirmojo aukšto parduotuvėje

Patirkite sodrius Japonijos skonius Ume to Hoshi – kulinariniame lobyje, kuris pavers jūsų kelionę į Asakusą tikrai nepamirštamą!

Informacija


















Parduotuvės pavadinimas slyva ir žvaigždė

Ume prie Hoshi
Adresas 2-2-4 Asakusa, Taito-ku, Tokijas


Prieiga
Asakusa stotis 3 minutės pėsčiomis nuo 6 išėjimo

  • Toei Asakusa Line (A18)
  • Tokijo metro Ginza linija (G19)
  • Tobu Skytree Line (TS01)



Asakusa stotis 5 minutės pėsčiomis nuo išėjimo A1

  • Tsukuba Express (TX03)


Telefono numeris 03-4400-8620
Rezervacijos Nepriimta
Mokėjimas

  • Grynieji pinigai
  • Kreditinės kortelės (American Express・Diners・Discover・JCB・Master・UnionPay・VISA)
  • Su transportu susiję elektroniniai pinigai (Suica ir kt.)
  • Elektroniniai pinigai (iD・nanaco・QUICPay・Rakuten Edy・WAON)
  • QR kodo mokėjimas (au PAY・d Payment・Merpay・PayPay・Rakuten Pay・Yucho Pay)

Aptarnavimo mokestis/Stalo mokestis Nėra
Valandos Antradienis-Penk. 9:00-17:00 (paskutinis užsakymas 15:00)
Šešt., sek. ir švenčių dienomis 9:00-17:00 (paskutinis užsakymas 16:30)
Uždaryta Pirmadienis
Sėdimosios vietos 14 staliukų sėdynių
Rūkymas Visose sėdynėse nerūkoma
Oficiali svetainė https://ume-hoshi.jp/
Kita informacija

  • Meniu yra tik japonų, anglų ir kinų kalbomis
  • Dėl alergiškiems, vegetariškų ir veganiškų meniu teiraukitės darbuotojų; halal meniu nėra
  • Įeidami pasiteiraukite darbuotojų apie neįgaliųjų vežimėlių prieinamumą
  • Išsinešimo ir pristatymo paslaugos neteikiamos
  • Yra bagažo saugykla
  • Wi-Fi nėra
  • Leidžiamas maisto nuotraukų ir vaizdo įrašų skelbimas asmeninėse klientų SNS paskyrose
  • Leidžiamas atskiras atsiskaitymas

※ Meniu turinys, kainos, parduotuvės informacija ir kt. galioja 2024 m. lapkričio mėn.



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -