Skillet Korokke yra skani ir patogi alternatyva tradicinei giliai keptai korokke. Bulvių košės įdaras ir traškus panko užpilas dedami į geležinę keptuvę ir sukuria tokį patį puikų skonį kaip ir gruzdinta versija. Jei norite mėgautis korokke, bet neturite laiko virti bulvių, formuoti paplotėlių, juos plakti ir kepti, šis keptuvės būdas jums puikiai tiks. Visa tai daroma keptuvėje ir galite patiekti tiesiai ant valgomojo stalo. Svarbiausia, kad panko užpilas būtų traškus, o tai suteikia autentišką korokke patirtį be vargo kepti giliai. Ši keptuvės versija yra tokia pat skani, bet daug lengviau paruošiama. Tikimės, kad išbandysite!

Išsiskyręs Korokke

Labai lengva kepti Korokke keptuvėje be formavimo ir kepimo

Paruošimo laikas15 minučių

Virimo laikas10 minučių

Bendras laikas25 minučių

Kursas: Pagrindinis patiekalas, garnyras

Virtuvė: japonų

Raktažodis: korokke, panko

Porcijos: 4 porcijos

*Nuorodose gali būti skelbimas. #Uždirbti komisiniai

  • 1 šaukštelis aliejus
  • 7 oz malta vištiena
  • 1/2 svogūnas
  • 1/4 šaukštelis druskos
  • 1/8 šaukštelis pipirų
  • 3 Valg pieno ar daugiau, jei reikia, vienu metu pridedant 1 valg
  • Tonkatsu padažas

Bulvių košė

  • 2 bulvių vidutinis
  • druskos ir pipirų pagal skonį
  • Paruoškite Panko užpilą: keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 3 šaukštus aliejaus ir kepkite Panko, kol gražiai apskrus. Atidėkite į šalį.

  • Svogūną stambiai supjaustykite ir atidėkite.

  • Bulvių košės gamyba: Nulupkite ir supjaustykite bulves mažais gabalėliais. Sudėkite į dubenį, apvyniokite plastikine plėvele ir kepkite mikrobangų krosnelėje 5-6 minutes, kol suminkštės. Sutrinkite bulvių trintuvu, pagardinkite druska ir pipirais.

  • Geležinėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 1 arbatinį šaukštelį aliejaus ir porą minučių kepkite maltą vištieną. Tada suberkite susmulkintą svogūną ir pakepinkite, kol suminkštės, pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite bulvių košę ir gerai išmaišykite. Įpilkite pieno ir išmaišykite. Jei norite, kad bulvių mišinys būtų minkštesnis, įpilkite pieno po 1 valgomąjį šaukštą. Išjunkite šilumą.

  • Išlyginkite bulvių mišinio paviršių ir užpilkite Panko užpilu. Ant viršaus apšlakstykite Tonkatsu padažu.












Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -