Šiandienos miso sriuboje yra kiaulienos ir baltųjų grybų. Naudokite paprastus baltuosius grybus, kuriuos galite rasti bet kurioje vietinėje parduotuvėje. Nors jie nėra tokio stipraus skonio kaip šitake grybai, ne visi savo miso sriuboje nori išskirtinio grybų skonio. Baltieji grybai turi tiesiog pakankamai umami skonio kasdienei sriubai. Kiauliena suteikia pikantiškesnio skonio, bet jei norite švelnesnio skonio, galite jį pakeisti tofu ar kitomis daržovėmis. Dashi čia praleistas, nes yra sodrių kiaulienos ir grybų skonių. Tai labai lengva, bet soti miso sriuba. Tikimės, kad išbandysite!
Miso sriuba su kiauliena ir grybais
Baltieji grybai, kurių galima rasti bet kuriame vietiniame turguje, yra kvapnus ir pagrindinis šios miso sriubos ingredientas
Porcijos: 4 porcijos
*Nuorodose gali būti skelbimas. #Uždirbti komisiniai
- 2 žalieji svogūnai
- 4 oz kiaulienos, plonais griežinėliais
- 4 sagų grybai
- 2 šaukštelis aliejus
- 4 puodeliai vandens
- 4 Valg miso pasta
-
Smulkiai supjaustykite žalius svogūnus. Kiaulieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Smulkiai supjaustykite grybus.
-
Puode įkaitinkite aliejų, suberkite kiaulieną ir kepkite, kol įgaus spalvą. Sudėkite grybus ir kepkite, kol suminkštės. Įpilkite vandens ir palikite virti porą minučių. Pašalinkite ant paviršiaus iškilusias nuosėdas. Sriuboje ištirpinkite miso pastą ir suberkite žalius svogūnus.