„Satumaimo Gohan“ arba japoniški saldžiųjų bulvių ryžiai yra populiarus ryžių patiekalas, kurį galima gaminti namuose, kai rudenį ir žiemą sezonas yra „satsumaimo“. Natūraliai saldus ir šiek tiek lipnus satsumaimo puikiai dera su plikytų ryžių. Jį taip paprasta pagaminti, jei namuose turite ryžių viryklę ir jums reikia tik 5 ingredientų. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai sudėti visus ingredientus į ryžių viryklę ir paspausti mygtuką! Druska yra viskas, ko jums reikia skoniui, tačiau įdėjus sake aromatas sustiprės. Jei neturite ar nenorite jo naudoti, galite praleisti. Satsumaimo Gohan puikiai tinka patiekti su ant grotelių kepta žuvimi ar mėsa ir bet kokiomis sezoninėmis daržovėmis. Mėgaukitės sezono skoniu su šiuo lengvu ir skaniu ryžių patiekalu!

Satsumaimo Gohan (japoniški saldžiųjų bulvių ryžiai)

Garuose virti ryžiai, virti su Satsumaimo (japoniška saldžiąja bulve).

Paruošimo laikas15 minučių

Virimo laikas1 valandą

Bendras laikas1 valandą 15 minučių

Kursas: Garnyras

Virtuvė: japonų

Raktažodis: Japoniškos saldžiosios bulvės, ryžiai, Satsumaimo

Porcijos: 4

*Nuorodose gali būti skelbimas. #Uždirbti komisiniai

  • 2 puodeliai ryžių ryžių viryklės puodelis = 180 ml
  • 1 Satsumaimo (japoniška saldžioji bulvė)
  • 1 a.š vardan (neprivaloma)
  • 1 šaukštelis druskos
  • juodųjų sezamų sėklų
  • Ryžius nuplaukite ir sudėkite į ryžių viryklės dubenį. Įpilkite vandens iki 2 linijos (puodelių) dubenyje. Ruošdami likusį palikite mirkti.

  • Satsumaimo supjaustykite 1/2 colio kubeliais ir nedelsdami pamerkite į vandenį 10 minučių. Padermė.

  • Į ryžių virimo dubenį įpilkite sake (nebūtina) ir druskos ir išmaišykite. Ant viršaus uždėkite satsumaimo ir kepkite ryžių viryklėje.

  • Patiekite dubenyje ir užberkite juodųjų sezamų sėklų.












Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -