Kepti vištienos sparneliai yra ikoninis japonų virtuvės patiekalas, ypač kaip minią džiuginantis užkandis. Tačiau sveikatos požiūriu tradicinis troškinimas nėra pats maistingiausias maisto gaminimo būdas. Įeikite į oro gruzdintuvą – modernią virtuvės naujovę, kuri pakeičia šį mėgstamą patiekalą sumažindama didelį aliejaus kiekį, palyginti su tradiciniu gruzdinimu.

Oro gruzdintuvė, sukurta 2000-ųjų pradžioje, yra novatoriška kulinarijos technologija, kuri žada traškius, burnoje tirpstančius rezultatus su minimaliu aliejaus ir pastangų kiekiu. Augant sąmoningumui apie sveikatą ir kainoms tapus prieinamesnėmis, šis prietaisas sukėlė revoliuciją gaminant namuose JAV. Patogumas yra nepaprastas – tiesiog įdėkite vištienos sparnelius į keptuvę, vieną kartą apverskite ir mėgaukitės traškiais sparneliais nesusidurdami su pavojingu karštu aliejumi. Tai tikrai pakeis namų virėjų žaidimą!

Norėdami pakelti šiuos sparnus, naudojame Furikake – mėgstamą japonišką prieskonį, kuris jau dešimtmečius buvo pagrindinis namų ūkių ir bento dėžučių elementas. Šis sausas pagardas, daugiausia naudojamas garuose virtiems ryžiams, turi daugybę skonio variantų. Nors vištienos sparneliai yra iš anksto pagardinti druska ir pipirais, Furikake suteikia papildomo skonio ir įspūdžių. Furikake pasaulis siūlo įdomių galimybių tyrinėti. Tamago Furikake atneša saldžių džiovintų kiaušinių gabaliukų, kurie suteikia malonaus saldumo. Nori Furikake suteikia skrudintų jūros dumblių skonį ir pristato klasikinį japoniško skonio profilį. Tarako Furikake pristato žaismingus rožinius menkės ikrus su subtiliu jūros gėrybių sūrumu, galinčiu pakeisti visą patiekalo charakterį.

Šių oro gruzdintuvų vištienos sparnelių su Furikake grožis slypi jų paprastume. Su minimaliais gaminimo procesais galite praleisti daugiau laiko mėgaudamiesi šeimos ir draugų kompanija. Rezultatas? Traškūs išorėje, sultingi viduje sparneliai, kurie yra ir sveikesni, ir nepaprastai skanūs. Tikimės, kad šią šventę išbandysite!

Oro gruzdintuvės vištienos sparneliai su Frikake

Ore kepti vištienos sparneliai su Furikake prieskoniais – kvapnus ir skanus užkandis

Paruošimo laikas15 minučių

Virimo laikas20 minučių

Bendras laikas35 minučių

Porcijos: 4 porcijos

*Nuorodose gali būti skelbimas. #Uždirbti komisiniai

  • 1 lb vištienos sparneliai
  • 1 šaukštelis česnako tarkuotų
  • 1/2 Valg aliejus
  • 1/4 šaukštelis druskos
  • 1/8 šaukštelis pipirų
  • 2 Valg Furikake jūsų pasirinkimas garuose virtų ryžių prieskonių
  • Krepšyje derinkite viską, išskyrus Furikake. Gerai išminkykite ir palikite 10 minučių pastovėti.

  • Įkaitinkite oro gruzdintuvą iki 400°F (205°C). Išdėliokite sparnelius ant orui atsparios kepimo skardos ir kepkite 10 minučių. Apverskite juos ir kepkite dar 10 minučių.

  • Perkelkite sparnus į vidutinį dubenį ir aptepkite juos Furikake. Patiekite iš karto.

Apie Japonų virtuvė 101

Šios svetainės autoriai Noriko ir Yuko yra iš Japonijos, bet dabar gyvena Kalifornijoje. Jie mėgsta gaminti maistą ir valgyti puikų maistą, taip pat mėgsta gaminti maistą namuose naudojant šviežius ingredientus. Noriko ir Yuko kartu planuoja ir kuria „Japoniško maisto gaminimo 101“ receptus. Jie gamina maistą ir filmuoja nuotraukas / filmuoja savo namų virtuvėje (-ėse).



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -