„Gyoza“, Japonijos mylimas koldūnų patiekalas, siūlo begales skonio ir tekstūros galimybių. Nesvarbu, ar trokštate klasikinės keptuvių įvairovės, novatoriškų posūkių ar augalų variantų, Tokijuje yra turtinga „Gyoza“ scena, kurią reikia ištirti. Šiame vadove mes nuvesime jus į septynias būtinų apsilankymo vietas, kur šviečia šie puikūs koldūnai.

Unikali ir kūrybinga gyoza: Shinjuku Kakekomi Gyoza

„Shinjuku Kakekomi Gyoza“, įsikūręs Shinjuku šurmuliuojančiame Kabukichō rajone, yra koldūnų mėgėjų prieglobstis. Atidaryti visą parą, siūlo platų „Gyoza“ pasirinkimą, pradedant nuo tradicinių iki novatoriškų. „Kepta„ Gyoza ““ yra išskirtinė klasika, užpildyta sultinga mėsa, sumaišyta su unikalia žuvies sriuba, sukietėjusi želatina. Sriuba ištirpsta, kai virėja Gyoza, užpildant įdarą neįtikėtinu umami.

Jei norite šiek tiek labiau patraukti akį, išbandykite „Edo Five Rings Gyoza“, kuriame yra penki ryškiaspalviai koldūnai su tokiais skoniais kaip špinatai, imbieras, čili, juodieji pipirai ir česnakai. Kiekvienas kąsnis siūlo skirtingą patirtį, todėl jis puikiai tinka dalytis.

Edo penki žiedai Gyoza at Shinjuku Kakekomi Gyoza

Nesvarbu, ar laikysitės klasikos, ar įsitraukiate į kūrybinę teritoriją, „Kakekomi Gyoza“ siūlo ką nors visiems. Turėdami išsamų meniu, gyvybingus skonius ir prieinamumą visą parą, tai būtina apsilankyti visiems, tyrinėjantiems Tokijo „Gyoza“ sceną.

Geležinė plokštelė Gyoza: KyūShū Nechūya Ueno Live

Jei trokštate Kyushu skonio, eikite į „KyūShū Nechūya Ueno Live“ Ueno, kur jų parašas „Hakata Iron Plate Gyoza“ užima svarbiausią vietą. Šie koldūnai virti ant žiaurios karštos plokštelės, kuri suteikia jiems savo parašą auksinį traškumą, išlaikant įdarą sultingą ir kvapnų.

Hackna Yaon Plate Gioza KyūShū ir Kūya Uhelli Live

Norėdami padidinti skonį, suporuokite koldūnus su „Yuzusco“, aštriu ir šiek tiek aštriu padažu, pagamintu iš „Yuzu Citrus“. Norėdami smagiai susukti, paprašykite darbuotojų užpilti kiaulienos kaulų sultiniu virš koldūnų, paverčiant juos paguodžiančiais sriubos koldūnais.

Gyoza paniro į Yuzusco KyūShū Nechūya Ueno Live

Nesvarbu, ar laikysitės traškios klasikos, ar išbandote sriubos versiją, restoranas siūlo unikalią vakarienės patirtį, pabrėžiančią geriausius Kyushu kulinarines tradicijas.

Ištemptas sūris Gyoza: Kittan Gyoza

Nakameguro „Kittan Gyoza“ perkelia į kitą lygį su savo „sūrio kiaulienos peties gyoza“. Šie koldūnai dosniai užpildomi kankintu sūriu, kuris ištirpsta į sultingą kiaulienos įdarą, todėl jie yra labai fotogeniški. Sūrio turtingumas prideda papildomą dekadencijos sluoksnį jau umami supakuotuose koldūnuose.

Sūrio kiaulienos peties gyoza su ištirpintu sūriu

Tiems, kurie ieško lengvesnio varianto, krevečių „Gyoza“ yra gaivus pasirinkimas. Šie koldūnai yra puikūs suporuoti su restorano siūlomais užpilais, tokiais kaip tarkuotos Daikono ridikėliai su ponzu padažu ar kalendra ir citrina, kurie abu padidina natūralų krevečių įdaro saldumą.

KREPTINĖ GYOZA su kalendra

Kittan Gyoza atsidavimas drąsiems skoniams ir aukštos kokybės ingredientams tampa išskirtine vieta visiems, norintiems tyrinėti kūrybinius „Gyoza“ patiekalus Tokijuje.

Didelis ir priklausomybę sukeliantis gyoza: Souryutoyyokudo Roppongi

Roppongi kaimynystėje „Souryutoyyokudo Roppongi“ garsėja savo įvairialype „Gyoza“ serija, kurioje yra skanūs atrankos, kurios puikiai suderina su savo parašo tantanmeniškais makaronais. Pavyzdžiui, jų „dideli Gyoza koldūnai“ yra supakuoti su sultinga mėsa ir daržovėmis, siūlančiomis skonio ir faktūrų pusiausvyrą. Grubiai susmulkinti kopūstai ir česnakų laiškiniai česnakai prideda unikalią traškumą prie kitaip švelnaus įdaro.

Dideli „Gyoza“ koldūnai, patiekiami su šonine panardinamu padažu

Kitas akcentas yra „priklausantys Gyoza koldūnai“, kurie yra kepti, kepti, kepti arba virti. Virta versija, parodyta žemiau esančiame paveikslėlyje, turi subtilų česnako aromatą, kuris stimuliuoja jūsų apetitą. Nesvarbu, kaip jūs juos užsisakote, jiems geriausiai patinka su restorano „Sichuan“ pipirų užplikytu čili aliejumi, kuris kiekvienam kąsniui prideda kvapnų, aštrų apdailą.

Priklausomybė nuo „Gyoza“ koldūnų, slenkamų čili aliejumi

Nesvarbu, ar esate nuotaika dėl didelių, tenkinančių koldūnų, ar ką nors su aštriu smūgiu, Souryutoyokudo turi daugybę galimybių įtikti kiekvienam gomuriui.

Jūros gėrybių užpilas ir aštrus gyoza: Dagashiya

„Dagashiya“ Roppongi siūlo kūrybingą „Gyoza“ posūkį su jūros gėrybių įkvėptais skoniais. „Bonito sultinio gyoza“, užpildytas krevetėmis ir šukutėmis, kiekvienu įkandimu pristato Umami sprogimą. Šie koldūnai yra lengvi, tačiau kvapni, leidžiantys natūralų jūros gėrybių saldumą.

„Bonito“ sultinio gyoza viršuje su šviežiais garnyrais

Tiems trokštantiems drąsiems skoniams „Spicy Miso Yuzu Gyoza“ sujungia Miso šilumą su Yuzu citrusinių vaisių susiliejimu, sukurdamas patiekalą, kuris yra lygias dalis ir nuoširdus. Šios „Gyoza“ pabrėžia virėjo patirtį ir dėmesį detalėms, per 30 metų.

Aštrus miso yuzu gyoza su panardinamu padažu šone

Dagashiya novatoriškas „Gyoza“ pasirinkimas daro jį išskirtine vieta visiems, norintiems tyrinėti unikalius jūros gėrybių užpiltus koldūnus Tokijuje.

Puikus halal gyoza: „Sankyu Halal“ japoniškas maistas

Ueno „Sankyu Halal Japanese Food“ išsiskiria kaip retas „Halal“ valgytojų, ieškančių autentiškų japonų skonių, radinys. Jų „Yaki Gyoza“, pagamintas iš maltos vištienos, yra pagamintas taip, kad pakartotų tradicinį japonų koldūnų skonį. Nors mėsos pasirinkimas gali būti skirtingas, šie „Gyoza“ neabejotinai suteikia skonio ir tekstūros, siūlant traškią išorinį apvalkalą ir sultingą, pikantišką įdarą.

„Yaki Gyoza“ su čili aliejaus panardinamu padažu šone

Čia padidėja patirtis yra naminis čili aliejus, patiekiamas šalia Gyozos. Įpiltas česnaku, sezamo ir aromatinėmis daržovėmis, padažas prideda sodrią, aštrų gylį, papildantį vištienos įdaro lengvumą. Tai puikus japonų kulinarinės kultūros ir halal virtuvės mišinys.

Jaki Gyoza iš arti paminėtas į čili aliejų

„Sankyu Halal“ japoniško maisto įsipareigojimas autentiškam skoniui ir kokybiškiems ingredientams daro jį išskirtiniu pasirinkimu Halal Diners Tokijuje.

Veganams draugiškas gyoza: T’s Tantan ecute ueno

Įsikūręs JR Ueno stoties viduje, „T’s Tantan Ecute Ueno“ yra prieglobstis augaliniams valgytojams. Jų „daržovių gyoza“ yra pagaminta tik iš augalinių ingredientų ir suvynioti į nepriekaištingai traškią odą. Nepaisant to, kad jie yra veganai, šie koldūnai yra supakuoti su „Umami“ ir puikiai suderina su restorano parašu „Golden Sesame Tantan“ makaronais.

Daržovių gyoza, išdėstyta ant lėkštės su traškiais auksiniais kraštais

Koldūnų odos, ingredientai ir prieskoniai yra visi augalai, tačiau „Gyoza“ išlieka sultinga ir supakuota į umami skonį. Nepaisant to, kad nėra mėsos, jie siūlo patenkinamą pikantišką skonį, kuris nėra pernelyg sunkus. Vien jų skanumas yra pakankama priežastis aplankyti T Tantano ekute Ueno.

daržovių gyoza nuotrauka

Šis restoranas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori ištirti augalinę „Gyoza“, nepakenkiant skoniui.

Tokijo „Gyoza“ scena demonstruoja daugybę skonių ir stilių, užtikrinant ką nors kiekvienam gomuriui. Šios septynios vietos pabrėžia skanią japonų koldūnų, kuriuos gali pasiūlyti miestas, įvairovę.



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -